Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Urgot na topa

NoApologies

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, czy urgotem na topie można jeszcze grać? Nie grałem nim nigdy, ale ja już mam taki zwyczaj, że gram tylko postaciami poza metą ;>

Prosiłbym o wypisanie jego plusów/minusów, oraz na kogo najlepiej nim grać i na kogo nie grać.

Dzięki.

beznazwy2sj.jpg

screLy

Opublikowano

Polecałabym raczej inne picki, urgot nie jest najlepszą postacią. Strasznie manożerny jest, a mi osobiście źle nim się gra nawet na adc. Może i ma fajne ulti, ale wydaje mi się, że są lepsze postacie na topa - np. gnar. ;)

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Polecałabym raczej inne picki, urgot nie jest najlepszą postacią. Strasznie manożerny jest, a mi osobiście źle nim się gra nawet na adc. Może i ma fajne ulti, ale wydaje mi się, że są lepsze postacie na topa - np. gnar. ;)

@kavoweciastko Nie aż tak bardzo manożerny po prostu trzeba wiedzieć jak zarządzać maną. (Lasthitowanie z q zwraca połowę many, w early potrzebna jest łezka). I w sumie jego ulti nie jest fajne, bo sam siebie też unieruchamia. Łapanie przeciwników nie zawsze jest opłacałne bo przeważnie wrzuca nas w niewygodne miejsce.  A co do grania nim na adc. Szczerze mówiąc powinien wygrywać wymiany na linii, ale nie powinien podejmować ich po nietrafionym 'e'.

Urgot imo nie jest w sumie taki zły. Nadaje się nawet na poke metę, tylko bardziej na mida niz na topa.

• Jest wytrzymały
  • Posiada dobry poke
  • Po trafionym 'e' permaslow
  • CC
  • Porządny bazowy dmg z 'q'
  • Prosty
  • - Brak mobilności

Działa bardzo dobrze na zeda, a grając na topie powinien dawać radę na riven/gnara.

giphy.gif

Opublikowano

UrGOD słaby w late? Ja cie prosza nie opowiadaj takich bzdur. E zadaje fizyczny DMG w czasie i przebija pancerz-co z kolei nakłada stacki tasaka co daje w sumie 50% mniej pancerza u przeciwnika.

Q bije mniej od AA?Kolejna bzdura. Gdzies ty to wyczytał? na 5 poziomie bije 130+85% ad czyli aby q biło mniej od aa musiał byś mieć ponad 866 ad......

Manożerny? w sumie na early to się zgodze ale buduje się łezke+frozenhearta i zapominasz czym jest mana.

Jego jedynym problemem jest ult-a raczej to aby znaleźć okazje aby go dobrze użyć.

Jego olbrzymim plusem jest zasięg q kiedy trafisz e

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...