Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[4 żądnych przygód ziomków szuka toppera]

Fazik125

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

DRODZY GRACZE.

Hej, cześć, siemano wam wszystkim ja jestem Grzesiek, znany także jako Fazik i tym postem chciałbym zaprosić jednego śmiałka do mojej drużyny rankingowej. Akutalnie jest nas 4 i potrzebujemy topera. A o to pare słów o naszym teamie:

Wszyscy mamy 16 lat.

ADC-xTT Frixed- Grzesiek, nazywany przez nas "Serkiem" jest to człowiek, który ma jedną szczególną cechę. Pomimo ukończenia 16 roku życia ma chłopięcy, nie zmutowany głos. To dziwne w jego wieku i z początku ciężko znieść jego piszczenie, ale nadrabia to swoim profesjonalnym podejściem do swojej pozycji jak i samej gry. Spokojny, nigdy nie flejmi. Gold 1, ale na luzie wchodzi do platyny, po prostu nie gra SoloQ

SUPP-kolo132- CZAREK! Możecie już zapomnieć to imię, gdyż zawsze był, jest i będzie nazywany przez nas "Rudy". Tak, urodził się z tym szpetnym kolorem włosów, ale to nic. Od urodzenia gra na supporcie i pewnie tam zostanie. Idzie mu to naprawdę dobrze (jak na silvera). Silver 1

MID-xTT Nixk-Jakub. Nasz mentor, jest w naszym wieku, ale gra najdłużej i zdecydowanie najlepiej. Mida nie oddaje nawet na luźnych normalach i podchodzi do gry na tej alei wręcz zawodowo. Jest na bieżąco z metą, wie co sie w okół niego dzieje. Dobrze jest mieć takiego człowieka we własnej drużynie. Serio. Diament 4

JUNGLE-hi im fazik.-Ja,Grzesiek. Ehmhm, to byłoby conajmniej dziwne gdybym sobie schlebiał więc napiszę czystą prawdę. Gram od 3 lat, kiedyś bardzo dużo flejmiłem, co ograniczyłem do zera i gram bardzo przeciętnie. Zaryzykowalbym że jestem najsłabszym na swojej pozycji, ponieważ jestem emerytowanym Ad Carry a na Jungli dopiero wpajam w siebie profesjnalizm i z dnia na dzień czuje coraz większy progress ;). Gold 3

Kogo poszukujemy?

Tak, gracza, który preferuje grę na górnej alei, a 3 jedyne wymogi to u nas:

Dywizja-Gold i wyżej.

Mikrofon

Skype(nieprofesjonalne, wiem)

Kontakt PW i od 15 sierpnia na Lolu, hi im fazik

Do zobaczenia na field of justice!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...