Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowa myszka 150zł

Xeeideex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Wymieniłem juz klawiature więc teraz pora na myszkę. Moja obecna podkładka to SS QCK. Chcę wymienić myszkę bo ta moja ma słaby sensor np. jak szybko ruszam myszką lewo prawo to nagle celuje w dół. Co myślicie o CM Alcor?

Opublikowano

Mój przyjaciel ją ma od jakiegoś czasu. Raczej na nią nie narzeka a wręcz przeciwnie - poleca mi jak i innym którzy szukają myszek do 170zł. Na allegro jest po min. 166 z przesyłką także nie wiem czy gdzieś jest do tej ceny.

Opublikowano

Może Steelseries Kinzu V3 lub Steelseries Kana?

Obie myszki miałem i mogę polecić.

Chyba, że dasz radę to polecam Ci Razer Deathadder 2013 którą aktualnie mam i według mnie jest najlepsza.

Opublikowano

Logitech G100s - g100 to to samo to 100s. Jest to najlepsza propozycja do 150zł. Powyżej tylko Zowie.

graphic.png

Setup: GPU: EVGA GeForce GTX 970 SSC ACX 2.0+ 4GB GDDR5 256 bitCPU: Intel® Core™ i5-3330 3.00 GHz, Cooler: Intel BOX, PSU: Corsair CS550M 550W, RAM: HyperX Savage 2x8GB (16GB) 1600MHz --> 1333Mhz DDR3 CL9, MOBO: MSI H61M-P20 (G3), SSD: Crucial BX100 256GB, System: Windows 10 64bit

Gear: Monitor: Asus VG248QE 144hz 24', Mouse: Zowie FK2, Keyboard: CM Storm Quickfire TK Cherry MX Red, Mousepad: Razer Goliathus Speed Large, Headset: Steelseries Siberia v2 Red, Mouse Bungee: Zowie Camade Yellow

Opublikowano

Razer DeathAdder Respawn?

CPU: i5 2500k @4,8GHz 

COOLER: SilentiumPC Spartan Pro 

MOBO: Gigabyte P67-A-D3-B3 

RAM: Samsung 8GB @1333MHz 

GPU: Palit GTX750Ti StormX Dual 2GB @1281Mhz/3004Mhz

Opublikowano

A4Tech terminator tl8 przyciski po boku i dobry sensor. Po użytkowaniu około 6 miesięcy starł się tylko delikatnie lakier na jednym boku i to tyle z usterek. Myszka chodzi świetnie przy szybszych ruchach nie ma przeskoków. Zakres DPI 400-8200 więc napewno coś dla siebie znajdziesz. Na kupiłem w EURO RTV-AGD za 119zł z podkładką wyszło mi z 150zł.

2d6v47n.png

Opublikowano

A4Tech terminator tl8 przyciski po boku i dobry sensor. Po użytkowaniu około 6 miesięcy starł się tylko delikatnie lakier na jednym boku i to tyle z usterek. Myszka chodzi świetnie przy szybszych ruchach nie ma przeskoków. Zakres DPI 400-8200 więc napewno coś dla siebie znajdziesz. Na kupiłem w EURO RTV-AGD za 119zł z podkładką wyszło mi z 150zł.

Weź wyjdź plz. Już wolę tego logitecha g100s bez przycisków niż ten syf.

Opublikowano

@Costa. A jaka jest różnica między g100 a g100s? I czy on ma sensor lepszy niż mój obecny A4TECH X-748K?

Nawet nie wiesz jak Ci dziękuje za to, ze powiedziales mi ze przy tej myszce sensor spier.dala, każdy ją chwali ze nie ucieka i jest git i chciałem ją kupować ale przeczytałem pare prawilnych opinii o tej myszce + ty napisales tutaj = jeb** x7.

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...