Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pasek czarny u boku monitora kod 52 - karta graficzna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witajcie coś się stało u boku monitora jest czarny pasek oraz nie mam paska zadań ten dolny.

na karcie graficznej pojawił się trójkąt i piszę tak : System Windows nie może zweryfikować podpisu cyfrowego sterowników wymaganych dla tego urządzenia. Niedawna zmiana sprzętu lub oprogramowania mogła doprowadzić do instalacji pliku, który jest niepoprawnie podpisany lub uszkodzony albo może być złośliwym oprogramowaniem z nieznanego źródła. (Kod 52)

stało się to wszystko gdy wyłączyłem komputer i tam pobierało jakieś aktualizacje , gdy włączyłem zastałem właśnie taki problem też dodam że może jak odkurzałem cały komp i mogła wyjść ta karta graficzna :? . help daje +++++

Opublikowano

Jezeli czysciles kompa byc moze cos uszkodziles w niej, bezpiecznik czy cos.

Aktualizuj sterowniki do graficznej badz cofnij system o 2-3 dni.

No i oczywiscie przeskanuj kompa.

Opublikowano

Jezeli czysciles kompa byc moze cos uszkodziles w niej, bezpiecznik czy cos.

Aktualizuj sterowniki do graficznej badz cofnij system o 2-3 dni.

hmm wole być pewny co konkretnie dodam też że informacje o karcie : wszystko jest niedostępne oraz brak więc chyba się odłączyła 

Opublikowano

hmm wole być pewny co konkretnie dodam też że informacje o karcie : wszystko jest niedostępne oraz brak więc chyba się odłączyła

Jak by sie odlaczyla to bys nawet nie mogl teraz pisac na forum bo bys mial czarny ekran, no chyba ze piszesz z innego urzadzenia.

Opublikowano

Jak by sie odlaczyla to bys nawet nie mogl teraz pisac na forum bo bys mial czarny ekran, no chyba ze piszesz z innego urzadzenia.

ok więc co robić bo wcześniej pisało jaki monitor itp a teraz domyślne i brak info o karcie cofać system czy instalować sterowniki

Opublikowano

Pisales cos o wirusie wiec przeskanuj kompa, aktualizuj stery do graficznej a jak nie pomoze to cofnij system.

Opublikowano

Pisales cos o wirusie wiec przeskanuj kompa, aktualizuj stery do graficznej a jak nie pomoze to cofnij system.

cofałem system nic nie dało aktualizacje robiłem do graficznej nic nie dało ;/ i po resecie systemu rozdzielczość ustawia się same na 800x600 -.- 

Opublikowano

najlepiej cofnij aktualizację, też kiedyś tak miałem jak przypadkowo podczas instalacji wylaczylem kompa

właśnie tak patrze dziś 2 aktualizacje miałem, zaraz zobaczę co da się zrobic 

najlepiej cofnij aktualizację, też kiedyś tak miałem jak przypadkowo podczas instalacji wylaczylem kompa

gdy patrze tam to ostatnie zainstalowane update to 29,07 a gdy biorę przywracanie systemu to piszę że mogę cofnąć do dziś 16 godziny bo była wtedy aktualizacja więc nie wiem jak mam usunąć 

Opublikowano

właśnie tak patrze dziś 2 aktualizacje miałem, zaraz zobaczę co da się zrobic 

gdy patrze tam to ostatnie zainstalowane update to 29,07 a gdy biorę przywracanie systemu to piszę że mogę cofnąć do dziś 16 godziny bo była wtedy aktualizacja więc nie wiem jak mam usunąć 

Innej daty nie mozesz wybrac przy cofaniu? Ja bralem zawsze z tydzien wczesniej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...