Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban na 14 dni

Nijumi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jakim cudem po 22 dniach jak nie gralem dostalam bana po 2 grze od tego czasu? Zadnego ostrzezenia ani bana na czat wczesniej, od razu ban... na 14 dni. Az tak nie flejmilem jedynie cait ktora cala gre na zlosc grala i pushowala zamiast sie groupowac to pisalam do niej by przyszla... Jak ja kocham riot 

Opublikowano

Spoko, ja też dzisiaj dostałem bana, mimo że nawet nie dostawałem żadnych reportów.
Napisz do supportu i ich zbluzgaj to Cię odbanują, polski support to gówno jak angielski

Opublikowano

Sprawdzane od razu 1min po grze?

I na pewno za to co pisalam nie powinien byc ban ewentualnie ostrzezenie jesli zwracanie uwagi komus zeby przestal splitowac mozna traktowac jako obraze.

Opublikowano

Sprawdzane od razu 1min po grze?

I na pewno za to co pisalam nie powinien byc ban ewentualnie ostrzezenie jesli zwracanie uwagi komus zeby przestal splitowac mozna traktowac jako obraze.

znajdą kilka niestosownych słów w chat logu i leci ban moz ebyc nawet na to bot mimo wszystko ban jest zasłużony

Odkrywca
Opublikowano

Po to został wprowadzony ten system, zeby banowac takich tepych idiotow ktorzy obrazaja ludzi.

Opublikowano

Po to został wprowadzony ten system, zeby banowac takich tepych idiotow ktorzy obrazaja ludzi.

Kazdy flejmi nawet streamerowi sie zdarzy, wiec zaraz kolejki beda trwac do godziny XDDD

Odkrywca
Opublikowano

Kazdy flejmi nawet streamerowi sie zdarzy, wiec zaraz kolejki beda trwac do godziny XDDD

ale przewaznie mowi to na glos a nie pisze litanie przez 30 min gry jaki to ktos jest c*****y i ze ma isc afk bo tylko gre psuje..:) Osobiscie wylaczylem czat i czuje sie swietnie z tym xD polecam

Opublikowano

Nie ma banów za nic. :-) Teraz wszystko jest sprawdzane.

No nie wydaje mi się. Po pierwsze: reportów dziennie na jednym serwerze lecą tysiące jak nie dziesiątki lub setki tysięcy (z setkami może przesadziłem) więc jak oni mieliby to wszystko sprawdzać? Po drugie: sam napisałem temat tutaj na forum odnośnie kary na rankedy za niewłaściwe zachowanie, przy czym w ostatnim czasie chatu używałem chyba tylko do gadania ze znajomymi lub pisania rzeczy typu: ss, back, deff, push.

Opublikowano

W takim razie po c**j jest opcja wycisz w grze? Jak dla mnie te bany nie mają wg zastosowania, sam dziś otrzymałem blokadę (a jestem spokojną w grze osoba) za tekst "rób tego barona j****a k***o" (vayne 20/2 boi sie robic barona z alistarem pod tanka kiedy enemy team ace a my sie respimy za 5 sekund...)

Jeżeli nie potrafisz wykorzystać
każdej danej Ci chwili,
to nie zasługujesz na ani jedną
dodatkową sekundę.

Opublikowano

dzieci zamknac oczy

ban 30 sec po meczu

32128787717760167778.jpg

dat engliszzz mejttttt

@top nie ma banów za nic... teraz jest elegancko.. dostałes bana słusznego i tyle w temacie...system po to został stworzony...

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

najbardziej mi sie w tym temacie podobaja te frajery co pisza "lolol twoja wina XDD system dobrze działa" w grze nic nie pisza bo zajeci przed monitorem ssaniem :v "heueheu rage kid   XD" "jebne 2k postów i profil jak ten p**** z gimnazjum co sie powiesił xDD"

Opublikowano

najbardziej mi sie w tym temacie podobaja te frajery co pisza "lolol twoja wina XDD system dobrze działa" w grze nic nie pisza bo zajeci przed monitorem ssaniem :v "heueheu rage kid   XD" "jebne 2k postów i profil jak ten p**** z gimnazjum co sie powiesił xDD"

Hmm bo to jest ich wina? to oni wyzywaja zamiast siedzieć cicho i grac :).Zreszta po napisaniu tego tematu "http://www.mpcforum.pl/topic/1453031-prosty-spos%C3%B3b-na-ominiecie-ban%C3%B3w-na-2-tygodnie/"stwierdzam ze sam dostales bana na 14 dni i cie strasznie dupa boli :/ bo na duo core tylko w lola pograsz xD

Opublikowano

"Łączmy się w Bulu i Nadzieji" że was nie odbanują.

Cieszy mnie fakt iż Riot postawił trybunał na nogi i że flame jest w końcu karane.

Dobra Robota! Kocham was <3

Opublikowano

"Łączmy się w Bulu i Nadzieji" że was nie odbanują.

Cieszy mnie fakt iż Riot postawił trybunał na nogi i że flame jest w końcu karane.

Dobra Robota! Kocham was <3

Hahaha  <3

Sprawdź na mailu czy nie przyszedł Ci powód bana ;3 i jak zostałeś zbanowany "niesłusznie" pisz na support  ^_^

Opublikowano

Jeżeli dużo pisałać "niecenzuralnych" słów to automat wlepił ci od razu bana. W ogóle to fajny sposób by zbanować konta znajomym - spamujesz "f**k" na /all czacie i dostajesz bana na 14 dni/perma.

Nie tolerujemy takiego zachowania w naszej społeczności. Jeżeli nie masz nic mądrego do powiedzenia, lepiej zamilknij. Jako społeczność uważamy także, że odwet nie jest odpowiednią reakcją, więc w takim przypadku obaj gracze zostaną ukarani. To jedyne ostrzeżenie, jakie otrzyma to konto. Dalsze przypadki nieakceptowanego zachowania spowodują zamknięcie twojego konta na stałe. XDDD

Opublikowano

Hmm bo to jest ich wina? to oni wyzywaja zamiast siedzieć cicho i grac :).Zreszta po napisaniu tego tematu "http://www.mpcforum.pl/topic/1453031-prosty-spos%C3%B3b-na-ominiecie-ban%C3%B3w-na-2-tygodnie/"stwierdzam ze sam dostales bana na 14 dni i cie strasznie dupa boli :/ bo na duo core tylko w lola pograsz xD

fantastyczny argument kolego, trzymaj tutaj odpowiedz zeby cie nikt nie zignorował 

Opublikowano

Zauważyłem, że ludzie w tym temacie dzielą się na 2 grupy:

1. Ci co nie dostali bana lub dostali go zasłużenie i uważają, że nie ma banów za nic.

2. Ci co dostali kare/bana bez powodu.

Nie mogę się doczekać aż ktoś z 1 grupy się nieźle zdziwi jak dostanie bana/kare bez żadnej przyczyny ;)

Opublikowano

w sumie mam to samo, nigdy nie byłem banowany na chat ani nic, jedyne co mi się działo to były jakieś lekkie ostrzeżenia co kilka miesięcy, dzisiaj zagrałem sobie twitchem pisząc dość często easy, w champion select następnej gierki dostałem bana na 14 dni xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...