Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Steam] Nie działa

KapitanMuuu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dzisiaj chciałem właczyć steam ale nie włącza się - Nic nie wyskakuje - żaden błąd , żaden dźwięk errora - tak samo - nie działa Uruchomienie za pomocą Administratora - Wczoraj działało normalnie - mam Windows 10 64-bit skorzystałem z darmowej aktualizacji z Windows 8.1 na windows 10 - Działało normalnie do dzisiaj. Chciałem Reinstall ale, odinstalowywanie z folderu steam plikiem "Uninstaller" (Lub jakoś inaczej - nie wiem dokładnej nazwy) to nie ma żadnej ścieżki do usuwania steama, lecz odinstalowywuje tylko  Skróty gier i inne pliki z pulpitu a jak chce zainstalować od nowa to nie działa pisze że steam jest uruchomiony - to klikam Alt+Ctrl+Delete i procesy i szukam steam.exe lub czegoś innego z steam związane - tam nic nie ma :( Proszę o pomoc - na innych komputerach moich działa normalnie ale jedynie ten komp jest najlepszy i tutaj gram generalnie a mam ponad 50 gier podpiętych pod steam i nie moge w nie grać. Proszę o pomoc.

Chcesz mnie dodać do znajomych na jakies platformie spolecznosciowej? Prosze!
Steam : można zobaczyć na mojej stronie na mpc... Origin: KubaAnPlayPL , XBOX LIVE : ellon03
Jeżeli masz platformę której nie wymieniłem typu UPLAY - napisz na priv :)

10 20 30 40 50 60 70 80 90 100 300 500 1000

Opublikowano

Temat do zamknięcia - Powróciłem na Windows 8.1

Chcesz mnie dodać do znajomych na jakies platformie spolecznosciowej? Prosze!
Steam : można zobaczyć na mojej stronie na mpc... Origin: KubaAnPlayPL , XBOX LIVE : ellon03
Jeżeli masz platformę której nie wymieniłem typu UPLAY - napisz na priv :)

10 20 30 40 50 60 70 80 90 100 300 500 1000

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...