Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Premia do doświadczenia problem

eros98

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema jesli zly dział to prosze o przeniesienie 

Co tydzien w srode odnawiana jest "premia" do doświadczenia np.

Mamy wynik w wyścigu zbrojeń 70 to dostajemy 70 doświadczenia + 210 załóżmy dodatkowego z premii.

No i otóż jest problem u mnie taki, że nie dostaje tej premii mimo ze jest środa, tak jakby mi nie odnowiło

Jak mialem premie jeszcze to wbiłem 2 level i potem juz 0,5 paska wbilem bez premii caly czas dostajac 70 punktow za wyscigi zbrojen 

I wybiła ta środa oczekiwana długo i nie mam tej premii odnowionej a moi znajomi normalnie mają

Czy może być problemem to, że jak osiagnalem 2 level to mi sie premia skonczyla i dlatego jej nie dostane znów na drugim lvl?

Z gory dziekuje i pozdrawiam

Opublikowano

Premia zawsze się normalnie regeneruje, jedyny limit to jest ten tygodniowy.

Mi się wydaje że limit jest restartowany o 24, ale pewności nie mam.

893961446222509646083.png

Opublikowano

No ale mowie wam, nie dostaje premii mimo ze byl ten jej "reset" i w tym wlasnie ten moj problem

Zaczalem grac w poniedzialek, potem we wtorek mi sie skonczyla premka rano jak gralem i potem juz odpoczalem az do srody bo chcialem dalej z premka wbijac i dupa ni ma.

Opublikowano

Ja raz tak miałem, że co tydzień oczywiście miałem dropa i dodatkowego expa, a w jednym tyg nie miałem. Jest to błąd po prostu ze strony valve i nic nie poradzisz. Gdy przyszła następna środa wszystko było normalnie i już takich problemów nie miałem.

Opublikowano

Wczoraj miałem bonus pd i powinien być dzisiaj również ale zmniejszony( chyba bonus się zmniejsza :D). Dzisiaj już nie dostałem :c

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...