Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Star Made wyłącza się co jakiś czas

MrSaguaro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

star made wyłącza się co jakiś czas niewiem dlaczego moze za mało ramu ale niewiem jak dodac (gram na singlu) prosze o pomoc jezeli ktos wie cos o niej jezeli ten  dział jest prosze o przeniesienie tego tematu do własciwego działu

Opublikowano

Darmowa wersja z strony starmade a mój laptop to Toshiba Satellite

Procek: Intel® Core i3 CPU M380 @ 2.53GHz

Grafika: ATI Mobility Radeon HD 5470

4GB Ramu (nie wiem jak dodać więcej do tej gry)

Windows 7 Home Premium

System 64 Bity

Opublikowano

Raczej wymagania spełniasz, więc myślę, że może laptop się przegrzewa. Sprawdź temperatury od razu po crashu programem HWMonitor. Jeśli są za duże, to musisz go wyczyścić. 

Opublikowano

To pewnie się przegrzewa. Sprawdź temperatury, jak są trochę za duże, to polecam przeczyścić sprężonym powietrzem. W moim wypadku zawsze działa. 

Opublikowano

Komputer/laptop nie wyłącza się od tak, z reguły takim sposobem chroni podzespoły przed ewentualnym spaleniem. Sprawdź temperatury, możliwe że tylko przy tej grze coś jest nie tak.

Opublikowano

@Jano900 za duzo to jest gdy miałem 90 stopni i własnie go przeczysciłem wtedy no nic musze chyba zrezygnować z starmade ;( temat do zamknięcia jeżeli nikt nie wie co zrobić

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...