Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Warto kupić BF3?

Drafku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Szukam osoby, która by mi mogła pomóc i doradzić czy kupować Bf3 i czy ma na oddanie/sprzedaż/pożyczenie (oddanie bo już nie gra). Więc piszcie tutaj + i - bf3

Opublikowano

Witaj,

Jak najbardziej polecam Ci battlefielda 3! Niestety nie mam żadnego konta do oddania, ale możesz bardzo tanio kupić podstawkę(na 100% nie będziesz żałował), a jeśli Cię wciągnie to dokupisz premium.

Multum ludzi gra w tą grę, więc na brak towarzystwa nie bedzies narzekał :)

Pozdrawiam.

Opublikowano

Bf3 jest porządny i jest teraz tani. Jak dla mnie ginie się szybciej niż w BF4. Na forum nie pożyczamy kont. 

8902314106109971000808.jpeg
Opublikowano

Bardziej to polecałbym zbierać na BF4 :P

BF3 troche stary ale jary i był za darmo,więc niezbyt bym powiedział że opłaca się kupić.

Bo był za darmo to się nie opłaca? No nie powiedziałbym.

3 cześć wg. mnie oczywiście jest 100krotnie lepsza od czwórki.

Opublikowano

Polecam BF3 o wiele przyjemniej się walczy. Kiedyś był rozdawany za darmo więc na robiłem sobie parę kont więc jak chcesz to mogę Ci jedno oddać, czyste i nigdy nie używane tylko dane radzę zmienić bo hasła i loginy wymyślałem na pałe a zbyt kreatywny to nie jestem. A za kasę którą masz kupisz sobie najwyżej BF4 tylko polecam dołożyć do Premium Edition.

Opublikowano

Każdy ma swojego faworyta, moim jest 4 :)
Teraz w 3 musisz trochę pograć bo będziesz odrazu ginął.

I oczywiście poelcam 4, dozbieraj do niej :)

@1361622928-U485574.pngPan Piotr
Gra bez sensu ? Co tam masz unowocześnione, więcej oddatków które dobierasz pod siebie a nie jak w bf3 ciężka lufa i tyle :)
Bf3 jest już troszke zacofane.

1RkW7od.png

Opublikowano

Moim zdaniem w BF3 o wiele łatwiej się grało i ciężej było umrzeć niż BF4. W czwórce jest o wiele łatwiej zginąć a LKM'em kogoś zabić jest o wiele trudniej po jednym z patchów.

Opublikowano

Miło wiedzieć, że przeżycie seri z pelotki jest realistyką. Tu chodzi o to że serią teraz nic nie zrobisz nawet na średni zasięg bo po prostu rozsiew pociszków jest tak duży, że szkoda pisać. Przed patch'em AWS miało mały rozsiew tak jak na pociski od karabinu szturmowego przystało i rozrzut był równy x1 a po patch'u x1,4. A wracając do realistyki na HC jest zabójczy strzał w stopę ze snajpy... szkoda gadać. Co prawda po dwóch dniach znowu się da przyzwyczaić i mieć takie same wyniki jak przed patch'em ale to wcale nie zmienia faktu, że troszkę namieszali.

Opublikowano

BF4 był zbugowany ale to po premierze może jeszcze rok a teraz już jest połatany.

Opublikowano

Bf3 jest porządny i jest teraz tani. Jak dla mnie ginie się szybciej niż w BF4. Na forum nie pożyczamy kont. 

A ja właśnie gine szybciej w 4 niż w 3 :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...