Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CS:GO Jak nie dostać bana z OV

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka.

Kolega zaczął się bawić w nagrywanie na YT.

W planach ma MM na cheatach, i takie oto poradniki.

W niektórych filmach ja też będę występować, dlatego pomyślałem aby podrzucić wam link, może ktoś dopiero zaczyna przygodę z haxami.

Jak nie dostać bana:

https://www.youtube.com/watch?v=FveFIdlYRm4

,,Bo bez adrenaliny życie jest nudne" ~Ja.

4tx441.jpg

Opublikowano

Jak nie dostać bana  ? proste nie graj na hackach 

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

LOL forum związane z haxami a ludzie spinają że ktoś ich używa. Filmik zawsze może pomóc komuś kto się chce bawić w te sprawy.

cover.png?dl=0

Opublikowano

Taki poradnik jak dla mnie zupełnie nikomu się nie przyda. Twój kolega pokazał oczywiste oczywistości o których każdy cheater który ma zamiar się ukrywać wie. Nie dziwię się że film ma więcej łap w dół niż w górę.

893961446222509646083.png

Opublikowano

"Hej dzisiaj chciałbym wam zaprezentować jak uniknąć bana z ANTYCHEAT`a o nazwie Overwatch" haha, po tych słowach wyłączyłem, ale props bo nawet śmiechłem. Jeżeli chcesz cheat`ować i się z tym ukrywać to musisz mieć dobre settingsy aim`a/triggerbot`a, pod żadnym pozorem nie używać visuali (radar, esp, wh) i samemu umieć dobrze grać. Jeżeli nie spełniasz tych wymogów, a twoja wiedza o grze jest równa zeru (tak panowie w MGE/DMG was również się to tyczy) to nie warto zaczynać cheat`ować bo i tak nie będziecie w stanie tego ukryć.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

LOL forum związane z haxami a ludzie spinają że ktoś ich używa. Filmik zawsze może pomóc komuś kto się chce bawić w te sprawy.

forum nie jest zwiazane z cheatami.

Opublikowano

Heh. Też nie jestem zwolennikiem używania różnego rodzaju skryptów ułatwiających w jakikolwiek sposób grę, więc filmiku nawet nie mam zamiaru obejrzeć, przepraszam.­

Opublikowano

Heh. Też nie jestem zwolennikiem używania różnego rodzaju skryptów ułatwiających w jakikolwiek sposób grę, więc filmiku nawet nie mam zamiaru obejrzeć, przepraszam.­

Czyli napisałeś tego posta tylko żeby mieć o jednego więcej? Niezły spam.

Co do filmiku.. Sam początek mnie już zniechęcił.. Antycheat overwatch? PLS

Oglądałem dalej no i... takim tokiem myślenia daleko nie zajdziecie ;-;

"Hej dzisiaj chciałbym wam zaprezentować jak uniknąć bana z ANTYCHEAT`a o nazwie Overwatch" haha, po tych słowach wyłączyłem, ale props bo nawet śmiechłem. Jeżeli chcesz cheat`ować i się z tym ukrywać to musisz mieć dobre settingsy aim`a/triggerbot`a, pod żadnym pozorem nie używać visuali (radar, esp, wh) i samemu umieć dobrze grać. Jeżeli nie spełniasz tych wymogów, a twoja wiedza o grze jest równa zeru (tak panowie w MGE/DMG was również się to tyczy) to nie warto zaczynać cheat`ować bo i tak nie będziecie w stanie tego ukryć.

Potwierdzam jak najbardziej, chociaż jednak MGE/DMG już da radę. Zależy czy używa mózgu, bo nie zapominajmy.. Są DMG na poziomie golda i DMG które grać jednak umieją c;

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

rozwalają mnie te rosyjskie napisy (cc)

a co do prędkości filmu jest ona zbyt niska, da rade oglądać normalnie na Szybkość 2x

kawałem tylko obczaiłem co za oczywistości wygadujesz

Hejo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...