Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dengeki Daisy

indywidualistaA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zwracam się do osób które przeczytały więcej niż dwa tomy mangi. Kupiłem pierwsze dwa tomy mangi, spodobała mi się. Jednakże jest aż 15 tomów. Moje pytanie brzmi, czy później seria popada w monotonnie oraz czy dzieją się coraz to wymyślne wydarzenia? (Prosiłbym o odpowiedź bez większych spoilerów)

gfgdf

Opublikowano

Dlaczego więc sam nie przeczytasz - na internecie - naprzód, by później pomyśleć czy warto kupić czy też nie? No i to ma 16 tomów nie 15:P Ogólnie jeśli podobają Ci się dwa pierwsze, to i 5 kolejnych się spodoba, w drugiej połowie tak przeciągane to jest, powtarzając wcześniejsze rzeczy do samego końca. Chociaż to już zależy od osoby czytającej..

Opublikowano

Dlaczego więc sam nie przeczytasz - na internecie - naprzód, by później pomyśleć czy warto kupić czy też nie? No i to ma 16 tomów nie 15:P Ogólnie jeśli podobają Ci się dwa pierwsze, to i 5 kolejnych się spodoba, w drugiej połowie tak przeciągane to jest, powtarzając wcześniejsze rzeczy do samego końca. Chociaż to już zależy od osoby czytającej..

Tak, racja jest 16 :D Mój błąd (Myślałem że jest 15, bo na stronie gdzie kupiłem właśnie tak było napisane). Z jeden strony masz racje by przeczytać na necie, jednak po zakupie już nie będzie takie frajdy z czytania, choć  z kolekcjonować zawsze można :P

w drugiej połowie tak przeciągane to jest, powtarzając wcześniejsze rzeczy do samego końca. 

No i właśnie tego się najbardziej obawiam. Dzięki wielkie za odpowiedź :)

gfgdf

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...