Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Diablo 3 Sprawdzanie...

Atomek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.
Otóż wczoraj postanowiłem sobie kupić Diablo 3. Kupiłem, aktywowałem, pobrałem i zainstalowałem całe. Grałem sobie przez jakąś godzinę, po czym wyłączyłem. Dziś chcę znowu włączyć i mam ciągle takie okno.

lxydl3.jpg

Nic się nie zmienia tylko stoi na miejscu. Próbowałem odpalić jako admin, ale nic nie daje.

76561198009257917.png

"W heteroseksualnych parach, gdzie dziecko przychodzi na świat naturalnie, istnieje w głowach rodziców coś co można określić mianem swoistego "firewall". Czysta i bezwarunkowa miłość bez seksualnych podtekstów.. W przypadku par homoseksualnych i adopcji dzieci, dajmy dla przykładu - parę gejowską adoptującą córkę, mamy do czynienia z sytuacją gdzie dwóch mężczyzn zamieszkuje z "obcą kobietą", której nie chroni żadna biologiczna "blokada". Mężczyzni Ci przejawiają zainteresowanie ciałem dziewczynki, odczuwają pożądanie i chęć poeksperymentowania z kobiecym ciałem... Gwałt w takim przypadku jest tylko kwestią czasu."
Opublikowano

Nie zmieniałeś ścieżki dostępu? 

Wejdź w ustawienia->informacja/aktualizacja gry->zaznacz szukaj gier

Zrobiłem to co mówisz i dalej jest Sprawdzanie... ale w tym oknie:

memrkp.jpg

76561198009257917.png

"W heteroseksualnych parach, gdzie dziecko przychodzi na świat naturalnie, istnieje w głowach rodziców coś co można określić mianem swoistego "firewall". Czysta i bezwarunkowa miłość bez seksualnych podtekstów.. W przypadku par homoseksualnych i adopcji dzieci, dajmy dla przykładu - parę gejowską adoptującą córkę, mamy do czynienia z sytuacją gdzie dwóch mężczyzn zamieszkuje z "obcą kobietą", której nie chroni żadna biologiczna "blokada". Mężczyzni Ci przejawiają zainteresowanie ciałem dziewczynki, odczuwają pożądanie i chęć poeksperymentowania z kobiecym ciałem... Gwałt w takim przypadku jest tylko kwestią czasu."
Opublikowano

Wiele osób skarży się na ten sam problem. Wątki sprzed 3 dni

http://eu.battle.net/d3/pl/forum/topic/15162510956
http://eu.battle.net/d3/pl/forum/topic/15161831148

Może to jest przelotne. 

Okej :)

Poczekam aż Support się wypowie

76561198009257917.png

Opublikowano

@Atomek gdybyś dalej miał ten problem, zmiń język battle.net'u na inny, mi pomogło :)

Tak wiem. Ogarnąłem to już dzień później ale dzięki :D

76561198009257917.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...