Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Boczny panel, inventorywindow

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc, mam problem gdy kilkam w ikonke to ona nie dziala, niby wszystko jest dobrze ma się otworzyć mallbuton czyli itemshop.

1K6mHWl.jpgA po drugie jak usunac tą kreske, jak sie ja otwiera to tak jakby jest - "drugi ekwipunek ^^"

Lajk za pomoc

e3e0ug.png+ 4gb ram.

Opublikowano

Znając życie coś źle dodałeś, albo może i brakuje ci tylko głupiego wpisu do constinfo lub namieszałeś coś z tą funkcją albo choy go wie, tyle pokazałeś, że nikt ci się nie domyśli :P

A ten przycisk od IS'u pod slotem na naszyjnik nie działa? 0o

A pasek otwierający okno na poty znajdziesz prawdopodobnie w etc -> ui i szukaj po folderach belt_inventory_window, tam bedziesz miał samą grafike.  ^_^ 

(przynajmniej powinieneś, chyba, że jest w jakimś oddzielnych patchu, a co do przycisku to sprawdź syserr lel)

­

Opublikowano

Ten przycisk pod naszyjnikiem działa, is się otwiera, dziwi mnie to że tamten drugi się nie otwiera a jest taki sam kod.

e3e0ug.png+ 4gb ram.

Opublikowano

Ten przycisk pod naszyjnikiem działa, is się otwiera, dziwi mnie to że tamten drugi się nie otwiera a jest taki sam kod.

No to po co go chcesz przenosić do panelu bocznego? zostaw tam gdzie jest  xD

Albo usuń go najpierw stamtąd i potem dodaj do panelu, powinno śmigać a jeśli nie to widocznie funkcja jest napisana tak aby znajdował on się pod equipment_base ale w sumie nie wiem bo nigdy go nie ruszałem ^_^  Ale tak czy siak bym go zostawił tam gdzie jest, wygląda ok   ;)

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...