Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dlaczego nie działa mi DayZ comander

XxMasterxX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

gdy wchodze w DayZ comander i tam gdzie są serwery nie ma pusta lista biore ip z jakiegoś serwa na stronie dayZ comander i dodaje do ulubionych dołonczam do serwer a pisze błąd nie chce mi się przepisywać całego ale zrobie to żebyście mi pomogli : there was an error launching arma2 with dayz

please check your directories in the settings panel AND be sure that you have the mod install/uptade panel

Details : Nie można odnaleźć określonego pliku

Wiem że chodzi o wejście w zakładke install/upadate no ale wchodze i nic tam niema na czy jest ale w mods pusta tabela a arma2 coś tam jakieś liczby (chyba wersja) i dwa przyciski VERIFY ARMA 2 i VERIFY ARMA 2 OA nie wiem o co chodzi weszłem i patrze że w settings dobrze pokazało folder z grą arma 2 i z grą arma 2 OA (Bo przecież są w tym samym folderze :p) i z modem (też w folderze z grą i dalej w folderze @DayZ ) sprawdzałe jest taki folder @DayZ ok rospisałem się

PS:Mam pobraną arme 2 i arme 2 OA razem z modem

Opublikowano

Cześć, spróbuj przeinstalować podstawkę, OA, commandera oraz moda. Następnie zainstaluj moda, OA i na samym końcu dayZ moda. Zaktualizuj grę przez commandera i wtedy spróbuj ponownie :) Grę masz na płycie czy na steamie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...