Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka! :D

Czy jest aktualnie działający jakikolwiek mobberhack (darmowy) na GLOBALA Metin2? :O

Próbowałem podstawowe z tego forum i lipa, na kamera trzeba czekać, bo nie zrobił jeszcze obejścia a na m2boba musiałbym czekać aż dostane przelew a przez te pare dni nabiłbym pare lvli :v

Opublikowano

Ponad miesiac.Ale nie martwcie sie edytowałem moda.I funkcje dzialaja tylko obecnie trwaja testy.No i czekam na wiadomosc czy kamer sie zgodzi na opublikowanie moda po edycji

/niereg. sygna

Opublikowano

Ponad miesiac.Ale nie martwcie sie edytowałem moda.I funkcje dzialaja tylko obecnie trwaja testy.No i czekam na wiadomosc czy kamer sie zgodzi na opublikowanie moda po edycji

Jest szansa ,żebym dostał wersje testowa?
Opublikowano

Miesiąc to trochę sporo, biorąc po uwagę koniec letnich ferii itd.

Jeśli udostępniłby ktoś jakiegoś innego mobbera (stare nie działają) było by świetnie ..  

Opublikowano

@ up poraz setny trąbią Co nie będzie dodatkowo zawarte w bezpłatnej wersji M2Bob (Levelbot):

Pokaż Spoiler

- Python Loader 
- MobOnClick 
- Nie-SafeZone, Anti-Stun, PK-Hack, ExternalForce, Waithack - MobPuller, MobLock (MobPuller ze skrótu jest dostępny w wersji darmowej) - Attackspeed / Single-Handed / OneHit - Szybko Pickup / Rangepickup / Big Rangepickup - Itemfilter - Zmiana w pobliżu CH jeśli gracz - bot, jeśli gracz Exit pobliżu - Sprzedaż przedmiotów w sklepie - Renew mikstury w sklepie

/niereg. sygna

Opublikowano

Sam szukalem jakas 1h i nic .. pozostaje czekac i tyle ;\

:ninja:  :ninja: If you do what you love , nothing can't stop you !  :ninja:  :ninja: 

Jesli robisz to co kochasz , nic nie moze cie powstrzymac !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...