Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie gierki pójdą?

FatalnyO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema tak jak w temacie jakie gierki pójdą mi na takie wymagania sprzętowe -----> Windows 8.1 Pro |  Procesor: AMD Athlon X2 340 Dual Core Processor 3.20 GHz | 4,00 GB RAM  |  64-bitowy system operacyjny  |  Karta Graficzna : GeForce GT 730 | Wersja sterownika 353.62

Opublikowano

Prosiłbym o szczere odpowiedzi a nie jakieś bzdury ;/

Lol, co jest złego w mojej wypowiedzi.

Gta 1-3 jeszcze pójdzie jeśli nie lubisz Minecrafta :/

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Jesteś żałosnym 16 latkiem pytam o gry z wyższych półek a ty próbujesz zabłysnąć idz lepiej się uczyć do tych poprawek w sierpniu

Opublikowano

Jesteś żałosnym 16 latkiem pytam o gry z wyższych półek a ty próbujesz zabłysnąć idz lepiej się uczyć do tych poprawek w sierpniu

Lol, w jakie gry z wyższych półek można grać na takim komputerze...

Tibia?

Ewentualnie może CS:GO na niskiej rozdzielczości będzie można uruchomić.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Z tego co wiem to pójdą mi gry takie jak gta 4 wiedzmin 2 fifa 15 cs go mi smiga na 120 fps :) widze że nie masz pojecia o komputerach to nie komentuj a ja chce sie dowiedziec czy pojda jeszcze jakies inne ciekawe wiec dam ci rade nie komentuj juz mi pod tematem

Opublikowano

@FatalnyO @RADTOR Proszę nie kłócić się, po pierwsze nie ma to najmniejszego sensu, po drugie jest to karalne odpowiednio według regulaminu forum.

Co do komputera to gry jak GTA4 powinny działać w zależności od rozdzielczości w ustawieniach graficznych średnich/wysokich. Gry jak Fifa podobnie, a co do Wiedźmina to zależy od wersji, dlatego że z tą grą było sporo problemów związanych z optymalizacją, ale też powinna działać.

Poza tym CS:GO w wysokich bez spadków, GTA5 (da radę, jednak na DirectX 10(lub 10.1) w niskich ustawieniach (zależy ile grafika ma pamięci).

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano

Nikt nie będzie wymieniał po kolei tytułów ponieważ było by to zbyt czasochłonne. A pójdą na nim raczej wszystkie starsze gry. Ale nie ma szans by ruszyło na nim coś nowszego. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...