Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[S9] Dragonmu.net 200EXP NO WEBSHOP !

Dexonovsky

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Siema, server nie jest moj, jest miedzynarodowy, dlugo szukalem servera jak ten, bez webshopu!
Nie mozna zdobyc itemow +full
Credity mozna wymienic tylko na xcoiny = seale, pety etc.
Credity mozna zdobyc tez za darmo przez VOTE, 1 raz na 12h = 25creditow (25creditow to juz bardzo fajny item :) oczywiscie od gracza, bo webshopu nie ma :P)
Za gre dostajemy Goblin Pointsy za ktore mozemy kupic wingi/ kamyki!
Server wystartowal 7sierpnia, niestety topka obsadzona przez vietnamczykow   xD grali 24/7 przez 4dni skubani.
Malo polakow, wiec mam nadzieje, ze ktos z was dolaczy!
Server ma 600+ online non stop, off trade, ciekawie rozwiazany system afk + party mianowicie ktos ustawia /setparty 1234 i jak napiszemy do niego na pw 1234 dostajemy odrazu party, wiec ciekawa opcja dla tych, co afkuja.
Zapraszam wszystkich jak cos pm w grze Mefiozord

New mu online server grand opening 7. August
Exp: 200x

Master exp: 200x

Website: http://www.dragonmu.net/

Dynamic resets (less exp every reset)
Max resets: 100
Points per reset: 500 (50k stat points max)
PK clear: 10kk * kill

Reset 0-10 Exp: 200x Zen: 5kk

Reset 11-20 Exp: 180x Zen: 15kk

Reset 21-30 Exp: 160x Zen: 30kk

Reset 31-40 Exp: 140x Zen: 50kk

Reset 41-50 Exp: 120x Zen: 75kk

Reset 51-60 Exp: 100x Zen: 100kk

Reset 61-70 Exp: 80x Zen: 120kk

Reset 71-80 Exp: 40x Zen: 140kk

Reset 81-90 Exp: 20x Zen: 160kk
Reset 91-95 Exp: 10x Zen: 180kk

Reset 96-100 Exp: 5x Zen: 200kk

No Webshop, just ingame found items!

Drops: Medals, box of luck, heart of love, Lucky coins, silver/gold box and more!

All candy/ribeon/chocolate boxes dropping!
Exciting PVP & PVE!

Feathers drops Icarus

* Silver key drops Kalrutan 1

* Gold key drops Kalrutan 2

BC reward AA weapons/exc, non exc

DS have golden bosses

Party exp:

Regular: 2,3,4,5 same class members 100% exp

Set party: 3: 110% exp

Set party: 4: 115% exp

Set party: 5: 120% exp

Narazie off ale powinien wstac niedlugo :P

Opublikowano

Polecam Naprawde Fajnie sie gra / Super Wykształtowany Handel na Serwerze / Jedyną Wadą słąbo zabezpieczony klient ale ostanio jest 5 nowych gmow i serwer monitorowany non stop

Pomogłem? Daj Plusika to pomaga.

eJwLTq2o9ElMqVTQVQguSE3OSszJLC5JVMhPUfDNzEt1LkpMK1FP5PINcE7LLyrN1SvIASqEy3D5JuZl5mdzgQSSwQLORampBalFxVxGpqZwbAAA7Z0gpg~~.png

logo.png

Opublikowano

potwierdzam nikt nie biega w jakich nie wiadomo itemach równa gra dla każdego handel ogromnie rozwiniety serwer świeży pełno ludzi

polecam

Opublikowano

Siema mordeczki miałem przerwę z MuO duży polaczków nagina ? 

P.S podajcie nicki . 

grafi.png

„Ciężki charatker? wiem, mam z natury, ale chcę wierzyć w słońce, nie chcę już wierzyć w chmury...

PIH

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Na forum dragonmu było rozwiązanie twego problemu beznicku.

Server w dniu 28 września 2015 r. chwilowo wyłączony - podobno - tylko do października. Nowe pliki etc.

Ja gram na x10 non res. Mało graczy w ogóle nie mówiąc już o graczach z 730 lvl - większość odeszła po otworzeniu x200 i x5000, nie ukrywam że był też pewien konflikt z moderatorem gry. Populacja jednak stopniowo się powiększa od jakiegoś czasu i obecnie osiągała około 100 kont online (do 7 sierpnia wynosiła 500-600). Servery x200 i x5000 cieszyły się dużo większą popularnością ale widziałem, że na x200 był problem z LaCleonem.

Ustawienia servera x10 w porządku ale brakuje kilku ważnych kwestii - arka war, illusion tempel i jeszcze kilku innych fajnych eventów. Myślę, że ustawią po tej przerwie ponieważ ustawienie CS, crywolf, lacleaon etc. też zajęło im trochę czasu. Generalnie stopniowo pomału naprawiają dostrzegane bugi. No i trochę poprawek by się przydało jak chociażby drop golden key - nie dropił wogóle.

Poza tym w google znalazłem, że nie jest to jedyny server admina.

Generalnie server sympatyczny - tak oceniany przeze mnie i jeszcze kilku graczy (nawet tych co odeszli po wymianie poglądów z gm).

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...