Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Myszka

karol5551

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam myszki do grania mogę wydać 100 zł trochę powyżej jeśli będzie warto. Gram głownie w cs go.Chce żeby myszka miała przyciski podwojny strzal potrójny i żeby można było to ustawić. I żeby nie psuła sie szybko.  nie chce myszky z a4tech

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngkarol5551 no to jak chcesz mieć tripla i double to tylko a4tech.. Nic innego nie znajdziesz chyba że jakiś syf. Po za tym po co ci triple i double do csa? To się przydaje tylko do full auto z teca więc lepiej wziąć tego logitecha , który jest bardzo dobry jak za taką cene.

Opublikowano

Wybierz coś od a4tech z serii Bloody ( sam mam Bloody TL9 i polecam ją mimo, że wybór padł na nią, bo po prostu najlepiej mi do chwytu dłoni pasowała )

Opublikowano

A4tech v7m masz funkcje podwójnego i potrójnego strzału. Dodatkowo oprogramowanie bloody 5 które gra za ciebie, za 20 euro możesz odblokować core 3 i strzelać headshoty przez ściany, strzelać z kałacha z drugiego końca mapy w głowę z full auto. Idealna mysz dla graczy cs (którzy nie potrafią wyjść z śilvera)

A tak ma poważnie to logitech g100s jest precyzyjna jak. Myszki 2/3 razy droższe

Opublikowano

@Renuś co z tego że masz np double click i triple skoro to ci nic nie daje? Nie wiem jak można uzywać tego do pestkowania z kałacha np to jest tragedia. Żaden z pro plejerów nie używa czegoś takiego jak double click. Core 3 hedy przez ściany hmmm. To jak to kupisz to masz aima? To core 3 gówno daje naciągają tym ludzi na hajs.

@topic Bierz tego logitecha g100s ;)

Opublikowano

Szukam myszki do grania mogę wydać 100 zł trochę powyżej jeśli będzie warto. Gram głownie w cs go.Chce żeby myszka miała przyciski podwojny strzal potrójny i żeby można było to ustawić. I żeby nie psuła sie szybko.  nie chce myszky z a4tech

Jezeli jestes w stanie zaplacic troche ponad to poszukaj CM Alcor, ew bierz logitecha, a4tech i tracer to pseudo gamingowe mysze ktore nie nadaja sie do csa (w wiekszosci)

Opublikowano

@Renuś co z tego że masz np double click i triple skoro to ci nic nie daje? Nie wiem jak można uzywać tego do pestkowania z kałacha np to jest tragedia. Żaden z pro plejerów nie używa czegoś takiego jak double click. Core 3 hedy przez ściany hmmm. To jak to kupisz to masz aima? To core 3 g****o daje naciągają tym ludzi na hajs.

@topic Bierz tego logitecha g100s ;)

Nie wyczułeś chyba ironii. Miałem v7m i ten podwójny strzał czy potrójny czasem się przydawał np z dual beretek jak z negeva się strzelało hehe a tak ogólnie to bloody to gowno :)

Opublikowano

Nie wyczułeś chyba ironii. Miałem v7m i ten podwójny strzał czy potrójny czasem się przydawał np z dual beretek jak z negeva się strzelało hehe a tak ogólnie to bloody to gowno :)

Takie beretki na macro są strasznie nie celne

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...