-
👋 Witaj na MPCForum!
Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎
- ✅ Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
- ✅ Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
- ✅ System prywatnych wiadomości
- ✅ Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
- ✅ Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy
👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!
Zarejestruj się teraz
- 0

Pytanie
kivoPL
kivoPL
Witam.. mam ogromny problem.. z w sumie laptopem..
Dziś rano wszystko smigało pobrałem jakieś cleo 4 czy inne g****o i patrze a tu prawie żadne ikonki nie reagują ba klikanie w nie.. jak klikne na nie normalnie 2 razy to pojawia się znaczek ładowania obok myszki i jest on przez ok. 2 sekundy po czym znika a to na co klikne się nie odpala. Działają tylko rzeczy typu moj komputer, moje dokumenty, właczają się też foldery ale to co jest w nich to już nie.. działa też gimp i przeglądarki.. a niedziała nawet menadżer zadań , paint i notatnik.. a co najgorsze nie działa samp. Gdy klikam np. Na sampa ppm i uruchom jako adminstrator włącza sie samp ale nirna serwerów i nawet mojego nicku i pisze ze nie odnalazlo pliku gta_sa.exe i otwiera mi się okno gdzie mam wybrać folder z gta po wybraniu mówi że tam niema gta_sa.exe
Ogromnie prosze o pomoc dodam tylko że jak niemoflem klikac no to chcialem zresetowac laptopa i gdy go już wlączałem to pisało coś tam żrme uzupełniono rejestr czy coś takiego. Nigdy takie cos nie wyskakiwało.. jeśli ktoś wie jak to naprawić prosze pisać !
Mam windowsa xp
<a href="http://eu.playstation.com/psn/profile/grand123PL/">
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.