Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sądzicie na temat Yitian2?

CloneXpertz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak najbardziej jestem za, zmieniona administracja oraz nowosci dla potrzeb uzytkownikow, nic tylko czekac az wystartuje <3

Bot creator 😀

Opublikowano

kolejny projekt który chce się wybić na czyjeś nazwie bo admini są mało kreatywni żeby wymysleć swoją i go zareklamować

Jebane k***y tylko psują temu serwerowi dobre imie

z góry nie polecam bo to będzie zapewne jakieś gowno

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Penero jeśli nie znasz administracji to skąd wiesz dlaczego chce ten serwer otworzyć na nowo. Ja jestem właścicielem strony yitian2 i ten server będzie od nowa. Wyzywasz innych bo sam nie możesz tego mieć ?  Jako że wiele osób chciało by powrócić na ten server i to jest powód dlaczego serwer bedzię od nowa, bo jestem osobą która grała długo na tym serwerze a to co Memos zrobił z tym serwerem to mi przykro że tak wyszło. I ja wierzę że będe tym serwerem się opiekować a tym bardziej nie bedę robić tego co była administracja tego serwera, kto wie to wie. Pozdrawiam. 

Opublikowano

oooooo YITIAN2 powraca, nie wierzę, mógłby ktoś porzucić mi link do Zapowiedzi/Prezentacji serwa? Jeżeli to będzie stary dobry Yitian to zagram :)

Opublikowano

Zapraszam na stronę, tam jest link do grupy a także funpage na grupie. Zostaję tylko oczekiwać na start. Zapowiedzi jeszcze nie ma. Pozdrawiam.

Opublikowano

Gówno prawda nowej administracji nie ma :)  wystarczy wejśc na konto mpc starego admina ( Tognar)  poczytać sobie jego posty 

Np prośba o udostępnienie klienta + data identyko jak ta na grupie facebooka yitian2 

Gm za promo na mpc 

Gm za promo na yt 

+ Post na pezentacji teriosa :) o reworku  

Serwer bd gównem takim jak był za czasów starej administracji :) 

Opublikowano

Klimacik był, był. Ostrasza jedynie troche te ceny w IS, no, ale kto bogatemu zabroni. Ciekawe czy ta sama Administracja.

Opublikowano

Ten serwer nie ma prawa bytu. Tak samo jak patrzyłem na te pliki to masakra. Prosto z przed offa. Pliki totalny syf. @Tognar tak samo :) 

nie polecam i odradzam gry. nie umieją odpalić plików ani edytować clienta.

39d16e1698c65ba3.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

kolejny projekt który chce się wybić na czyjeś nazwie bo admini są mało kreatywni żeby wymysleć swoją i go zareklamować
Jebane k***y tylko psują temu serwerowi dobre imie

z góry nie polecam bo to będzie zapewne jakieś gowno

Milcz. niemasz tutaj słowa do powiedzenia :-)

Ten serwer nie ma prawa bytu. Tak samo jak patrzyłem na te pliki to masakra. Prosto z przed offa. Pliki totalny syf. @Tognar tak samo :)

nie polecam i odradzam gry. nie umieją odpalić plików ani edytować clienta.

:D jak nie umieją odpalić plików to jak oni ten serwer załączyli ;d?

szczerze z serca serwer był dobry ale administracja C*****A :-]

jl2xm7.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...