Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fullcap

kasper777

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mordoryje, chodzilem sobie ostatnio po h&m'ie i przymiarzalem fullcapy, i kurde srednio byly dopasowane do mojej glowy, przymierzylem wszystkie, zmniejszalem, kombinowalem i zaden nie pasowal jakos zajebiscie. Slyszalem, ze po kupieniu fullcapa moczy sie go w wodzie, zaklada na leb i suszy, zeby sie dopasowal do glowy, ale nie wiem ile w tym prawdy. Pomozcie co zrobic by pasowaly ;-)

Opublikowano

To kup sobie snap backa i po problemie ;) Są o wiele lepsze i zawsze sobie odpowiednio dopasujesz. 

A jesli chcesz full-capa to zawsze bierz troszeczkę mniejszy rozmiar niż Twoja głowa ;D

Opublikowano

To kup sobie snap backa i po problemie ;) Są o wiele lepsze i zawsze sobie odpowiednio dopasujesz. 

A jesli chcesz full-capa to zawsze bierz troszeczkę mniejszy rozmiar niż Twoja głowa ;D

A czym konkretnie sie rozni snapback od fullcapa? Wlasnie nie moge znalezc mniejszego fullcapa niz moja glowa, bo wszystkie sa oversized (wtf)
Opublikowano

A czym konkretnie sie rozni snapback od fullcapa? Wlasnie nie moge znalezc mniejszego fullcapa niz moja glowa, bo wszystkie sa oversized (wtf)

Ma z tyłu regulację ;)

Opublikowano

Full cap nie ma z tyłu regulacji, snap tak :)

A co do rozmiaru, wszystkie snapbacki byly oversized, i nawet jak sb zmniejszalem to niby z przodu dobrze wyglada i trzyma sie na tej glowie, ale z boku i z tylu wystaje taki siusiek na skutek zmniejszenia o 2 oczka

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...