Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy serwer hardcore jak za dawnych lat wypali?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam pytanie czy serwer hardcore z autorskimi pluginami z premium i nowy craftingami wypalił by?

Pomogłem, strzel duży przycisk Lubię To!­

Opublikowano

Według mnie serwer zawsze ''wypali'', jeżeli administracja, która będzie robiła ten serwer i właściciele, którzy będą tworzyli ten serwer się wystarczająco postarają i gracze zauważą efekty tego. 

Nie myśl, że ''autorskie'' pluginy to wszystko, ponieważ liczy się pomysłowość i oryginalność serwera. 

Opublikowano
Czy serwer hardcore jak za dawnych lat wypali?

Zależy wszystko od pracy włożonej w server, na gotowcach nie wypali.

Cześć, mam pytanie czy serwer hardcore z autorskimi pluginami z premium i nowy craftingami wypalił by?

No k***a! Miał być jak za dawnych lat, czyli bez żadnych craftingów

Wniosek:

Zanim założysz temat zastanów się co piszesz.

A server tak jak pisałem wszystko zależy od pracy włożonej w server + drobna reklama też zawsze pomoże (;

Opublikowano

Jeśli ma być jak za dawnych lat, to bez tego co piszesz. 

Dobrze zrobiony hardcore, mało złożone pluginy, ciekawe pomysły, sektory, reklama. Dużo więcej nie potrzeba, sam nad tym myślałem, ale myślę, że ciężko rozreklamować takie coś.

4L0M4l0.png

Opublikowano

Raczej nie. Kiedyś dla ludzi MC było gra gdzie mogli siedzieć 6h i kopać na 1 eq na klepe. Teraz większość gra w CSGO, a jak już odpala Minecrafta to nie chce im się grać na czymś trudnym.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...