Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Na jakim typie serwera zagrałoby najwięcej osób?

AleQs

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam na jakim typie serwera zagrałoby najwięcej osób:

Na Easy, Medium/Easy Medium czy Hard­

Opublikowano

Oczywiście że easy, ale wiadomo jak kończą easy :P zresztą wszystko się kończy ale easy raczej najszybciej.

Ja to myślę że na rynku brakuje porządnego mediuma i na taki typ bym postawił.  (i postawię xD)

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

MEDIUM w starym klimacie, a nie takie syfy które teraz startują i nazywają się MEDIUM :)

Coś takiego jak stary EliteMT2 najlepiej

sety stare czyli ziny, nypek, smiercio, baron itd.

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

MEDIUM w starym klimacie, a nie takie syfy które teraz startują i nazywają się MEDIUM :)

Coś takiego jak stary EliteMT2 najlepiej

sety stare czyli ziny, nypek, smiercio, baron itd.

Już nigdy nie będzie tego typu serwerów . ;) 

Teraz liczą się tylko NOWOŚCI ;] . 

Pozdrawiam .

:ninja:  :ninja: If you do what you love , nothing can't stop you !  :ninja:  :ninja: 

Jesli robisz to co kochasz , nic nie moze cie powstrzymac !

Opublikowano

hard / medium minimum 3k ludzi online  99lv max  drop ulepek hard , skile hard  , brak przepustkem do av2 i atlantydy , w is tylko pd/rekawica/moneta , bez pelerynek , dodane jakiś dungeony np. co 10lv z bosa drop jak z 1-3 metinow ( 0-3 ku / kd / ulepki .. )  , drop zmianek z bosa reaper / wiedzma / smok  itd . ( w zależności jakie bosy są dostępne ) 1-3szt ok. 20% szansy na drop . . .   :p

Opublikowano

Mam świetny pomysł na serwer medium/easy jedyny w Polsce jak nie na świecie mówię poważnie pisz na GG 51185856 zobaczysz jedyna taka koncepcja na Polskiej scenie Metin2 :) zapewniam że będzie wielu chętnych graczy. :)

Opublikowano

Myślę, że na hard/medium.... ponieważ ludzie by mieli co robić.

Widać teraz jak trzymają się serwery easy, które po tygodniu mają 200 graczy  ; )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...