Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lagi na 30 pingu

pawelpno

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Komp się nie nagrzewa? Nie masz problemów z zużyciem dysku? Ściągnij program hw coś tam i sprawdź do 80C przy większym zużyciu znaczy że w porządku, + task managerze sprawdź zużycie dysku.

Opublikowano

Dziwne żeby przy tym pingu były cofki

Ping ci nie skacze podczas cofek nagle na 100+ ?

nie

Jakiego masz kompa?

Laptop Acer Aspire 7740G

Komp się nie nagrzewa? Nie masz problemów z zużyciem dysku? Ściągnij program hw coś tam i sprawdź do 80C przy większym zużyciu znaczy że w porządku, + task managerze sprawdź zużycie dysku.

nagrzewa się mam podkładkę i pudełko po tabletkach pod laptopem

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Net pewnie na Wifi a modem prawdopodobnie od usługodawcy lub z najniższej półki = gubienie pakietów, które sprawiają, że połączenie twojego komputera z łączem jest niestabilne. Możliwy inny czynnik, pogoda. Modem nie wytrzymuję temperatury i się przegrzewa, polecam wyłączać go przy każdej okazji w której nie korzystasz z internetu oraz przechowywać go w chłodnym miejscu.

Opublikowano

Lapek do serwisu do czyszczenia ewentualnie taśma grzewcza czy jak ona się tam nazywała do wymiany. Też mam acera i podobny problem dlatego kontroluje nagrzewanie się laptopa. Taka sytuacja jak twoja zdarzyła mi się pare razy i planuje przejść się do serwisu.

Opublikowano

Mam WiFi I kabel mieszkam w bloku ma najwyższym piętrze i kabel prowadzi oknem na dach do nadajnika i łapek był czyszczony miesiąc a internet mam najlepszy z mojej miejscowości sti ingram

A i sort za drugiego poeta pisze z telefonu i nie ma edytuj od godziny 12 słońce grzeje laptop i kable od Internetu a SS wstawie jak wejdę na laptopa

I ruter włączony 24/7

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Lagi są powodowany jedynie przez internet -.- ściny gry to przez kompa... a on mówi o lagach więc po co ma dawać do czyszczenia laptopa ? o_O

Po prostu uroki dostawcy i tyle ;) może u nich jakiś problem

NA 10000% nie jest związane z sprzętem komputerowym...

Opublikowano

Jak masz 30 pingu i ci laguje to może tracisz pakiety albo po prostu serwer laguje. Na niektórych serwerach jest tak że masz 20pingu a ci laguje bo svar i cos tam skacze do 20 cały czas ;)

Opublikowano

Laguje mi na serwerach jak gram turniejowy i może przez to że kable przegrzewa i co jakiś czas w ułamek sekundy jest przerwa

1390144171-U592769.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...