Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2.pl wszystki możliwe hacki.

LikeYou

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, proszę dać mi wszystkie możliwe hacki, które działają na Metin2.pl

Za każdy post z działającymi hackami daję 5 like'ów.

Proszę nie podawać moda od kamera, bo za to poleci raport. :)

Z góry dzięki. :)

Opublikowano

Kiedyś było coś takiego jak dmg hack. Nie wiem czy to jeszcze robią, czy to w ogóle działa itd.
Polegało to an tym, że ze skilla biłeś kilka razy, przydatne np w biciu bossów.

Opublikowano

Kiedyś było coś takiego jak dmg hack. Nie wiem czy to jeszcze robią, czy to w ogóle działa itd.

Polegało to an tym, że ze skilla biłeś kilka razy, przydatne np w biciu bossów.

Jz od kilku lat nie działa.Zabezpieczyli serwer przed tym.Tak jak i przed dh i innymi bugami

/niereg. sygna

Opublikowano

Witam, proszę dać mi wszystkie możliwe hacki, które działają na Metin2.pl

Na Metin2.pl możesz jedynie grac uczciwie lub jak pajac wydawać na płatny m2bob, lecz i tak jak wbijesz na Tortugę  i Cię zobaczę to po 1-2 dniach masz bana ;). Więc albo spier.dalaj na privy bocić albo nie graj wcale ^_^ teraz po nowym zabezpieczeniu jest mało botów i jest przypał łatwo wyłapać :D Mało kto już kupuje yangi więc i  tak Ci się nie opłaca. Chyba, że taki jesteś zdesperowany i nieudolny grać w metka na PL bez hacków. To kup tego m2boba za 40 zł i dostań bana nawet nie po wykupionym czasie ^_^.

Opublikowano

Na Metin2.pl możesz jedynie grac uczciwie lub jak pajac wydawać na płatny m2bob, lecz i tak jak wbijesz na Tortugę  i Cię zobaczę to po 1-2 dniach masz bana ;). Więc albo spier.dalaj na privy bocić albo nie graj wcale ^_^ teraz po nowym zabezpieczeniu jest mało botów i jest przypał łatwo wyłapać :D Mało kto już kupuje yangi więc i  tak Ci się nie opłaca. Chyba, że taki jesteś zdesperowany i nieudolny grać w metka na PL bez hacków. To kup tego m2boba za 40 zł i dostań bana nawet nie po wykupionym czasie ^_^.

To wejdź sobie do swiatyni.Tam ile botow .Mowimy o starszych serwerach.Wlasnie im mniej botow tym gorzej je zlapać.Z resztą normalna osoba woli wydac na dziewczyne czy cos.Niz czity.Poza tym global juz upadł ;) pozderki misie 

/niereg. sygna

Opublikowano

Poleciał raport gościu, dlaczego mnie obrażasz?

Kox w necie?

Nie gram na tortudze, bo to syf, już więcej ludzi jest na negrosie.

Ps. nie mam zamiaru sprzedawać yang, nie wiem o co Ci chodzi.

Tak wgl. mało osób kupuje? Hahah śmieszny jesteś.

Reef.

Opublikowano

@`Penero jak ktos gra z glowa.Nie chodzi przez gory,wody.Łowi nie za długo,wgrywa zabezpieczenie  anty gameguard.To po logach nie wyjdzie.Tylko jak go przyłapią.Ci co sie przejechali i stracili cenne konta,to wiedzą jak to obejsc juz przez praktykowanie

/niereg. sygna

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...