Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gold w 10 dni

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zalezy ile masz postaci.

Tutaj gosc pokazuje które raidy mozesz farmić, jak masz kilka postaci to moze dasz rade w 10 dni wyciagnac te 50k

3KIpGJ1.gif

Opublikowano

nawet niezly ten poradnik ale taki sposob znalem juz; (

Musisz mieć kilka postaci na 100 poziomie. Rajdy rajdami, ale garnizon, matsy itd. pozwolą Ci na szybkie wzbogacenie się. Typ miał 10 pstaci i w 2 dni potrafił uzbierać potrzebną kwotę. Jednak zawsze jest ryzyko, że towar nie zejdzie.

Opublikowano

Musisz mieć kilka postaci na 100 poziomie. Rajdy rajdami, ale garnizon, matsy itd. pozwolą Ci na szybkie wzbogacenie się. Typ miał 10 pstaci i w 2 dni potrafił uzbierać potrzebną kwotę. Jednak zawsze jest ryzyko, że towar nie zejdzie.

powiem ci tak na samym robieniu raidow w jeden dzien tzn 5godzin mozesz zarobic nawet 30k na jednej postaci ...

Opublikowano

powiem ci tak na samym robieniu raidow w jeden dzien tzn 5godzin mozesz zarobic nawet 30k na jednej postaci ...

Wiem jak jest, ale kto ma czas na siedzenie 5h? - 10x garnizonowe matsy i tworzenia aukcji to kwestia 15 minut. :P Plus rajdy na 1-2 postaciach i masz hajs w mniej niż 5h.

Skoro znasz sposób, to nie rozumiem potrzeby pytania się o to. :P

Opublikowano

Smieszne propozycje tutaj dajecie, ja posiadajac jedna 100 w 7 dni na samym garnizonie i Dragon soul + firelands wyrabiałem 40k także co wy piszecie tutaj o kilku 100 :O Wystarczy rozgrysc np AH i dziekuje.

Jeżeli pomogłem Daj + I'll be happy :)

Wystarczy kliknąć :)

giphy.gif

Opublikowano

NO jak to ktos gdzies juz napisal...

"Czuje sie w wodzie jak żebrak, wchodze do Garnizonu i rzucaja mi pieniadze pod nogi " ~  czy coś takiego...

z04uB8q.png

3KIpGJ1.gif

Opublikowano

Wygrałem życie :D

Ogólnie Wod ma to do siebie że rzuca w ciebie Goldem na każdym kroku.  Wchodząc do garnizonu się czuje jak żebrak w którego rzucają monetami ;)

Swoja droga fajne 4k golda za questa. Dokładnie jakie bonusy w to wchodzą?

2sbu2dv.png

Opublikowano

1k za misje i 3 treasure hunterzy czy jak to sie tam nazywa...

Masz na obrazku jakie traitsy maja followersi

ps. mozna i tak:

KYTnHod.png

>>> Jestes tankiem/healem - wyczekujesz moment idziesz na LFG - dostajesz bonusowa paczke.

200+ golda - kilka itemów

3KIpGJ1.gif

Opublikowano

1k za misje i 3 treasure hunterzy czy jak to sie tam nazywa...

Masz na obrazku jakie traitsy maja followersi

ps. mozna i tak:

KYTnHod.png

>>> Jestes tankiem/healem - wyczekujesz moment idziesz na LFG - dostajesz bonusowa paczke.

200+ golda - kilka itemów

To jak już poruszyłaś ten temat. Itemy są przypisane do postaci/konta? Pytam, ponieważ leci parę fajnych mountów.

Opublikowano

­

To jak już poruszyłaś ten temat. Itemy są przypisane do postaci/konta? Pytam, ponieważ leci parę fajnych mountów.

Wszystkie mounty sa przypisane do konta battle.net

­"Posiadasz duszę, więc nienawidzisz."

Opublikowano

nie wszystkie, niektore mozna normalnie sprzedac na Black Markecie...

Mounty z engu sa na normalnym AH'a, te z bossów sa na BM, tylko tych z repy/farmionych nie mozna sprzedawac. Wiec polecam zapoznac sie z systemem mountów i nie wprowadzać ludzi w blad.

Ale to jest ss z tej 'gratisowej' paczki za to ze jestes tankiem kiedy byl brak tanków na LFG. 

Nie wiem jak jest z mountami, ale itemy sa bind to char.

3KIpGJ1.gif

Opublikowano

"nie wszystkie, niektore mozna normalnie sprzedac na Black Markecie..."

Nie można wystawić rzeczy na black markecie.

giphy.gif

Opublikowano

nigdy nic tam nie kupowalam, ani nie korzystalam.

Ale w takim razie doinformuj mnie, skad sie tam biora mounty i cala reszta ? XDD

3KIpGJ1.gif

Opublikowano

nigdy nic tam nie kupowalam, ani nie korzystalam.

Ale w takim razie doinformuj mnie, skad sie tam biora mounty i cala reszta ? XDD

Wg tego:

http://wow.gamepedia.com/Black_Market_Auction_House

a dokładniej:

Items on the Black Market will be generated and listed by NPCs.

Niby przez NPC. :P Patrząc na nagrody to aż żałuje, że nie kupowałem tam. :P

Opublikowano

Jeżeli posiadasz ten "nadmiar golda" nie obraziłbym się i przyjąłbym jakąś skromną kwotę.

giphy.gif

Opublikowano

No z tego co pamiętam na BMie ląduje co jakiś czas kilka wartościowych perełek. Ceny czasami dochodzą do 100k i więcej wiec trzeba być naprawdę mocno zarobionym.

2sbu2dv.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...