Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pykanie ?

Sunnyline2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli inny mikrofon działałby bez zarzutu, to jest wada techniczna słuchawek (kabla zapewne), więc skorzystałbym z reklamacji. Możesz też popróbować wsadzić do innego slotu, pobawić się ustawieniami w Realteku itp.

2tiVkFa.png

Shinden jeździ Multiplą

Opublikowano

Jeśli inny mikrofon działałby bez zarzutu, to jest wada techniczna słuchawek (kabla zapewne), więc skorzystałbym z reklamacji. Możesz też popróbować wsadzić do innego slotu, pobawić się ustawieniami w Realteku itp.

Sprawdzałem na telefonie, działa bez zarzutu, bez żadnego szumu itp. 

Opublikowano

Sprawdzałem na telefonie, działa bez zarzutu, bez żadnego szumu itp. 

Podłącz do innego slotu.

Nagrywałeś tylko jednym programem czy próbowałeś kilkoma? Jeśli pierwsza opcja, to sprawdź innym.

2tiVkFa.png

Shinden jeździ Multiplą

Opublikowano

tak samo :<

Masz jakiś inny mikrofon? Jeśli tak, to go przetestuj. Ustaw głośność nagrywania na full, a zwiększenie czułości na zero. Wyłącz tłumienie i usuwanie echa. I, na litość boską, odpowiadaj na wszystkie dane przeze mnie rady, nie na tylko jedną, bóg wie którą.

2tiVkFa.png

Shinden jeździ Multiplą

Opublikowano

Wyłącz tłumienie i usuwanie echa. I, na litość boską, odpowiadaj na wszystkie dane przeze mnie rady, nie na tylko jedną, bóg wie którą.

Wybacz, i dzięki za pomoc. 

Problem wydaje być się rozwiązany dałem boosta na 0 i instalacja starszych sterowników 2.70r. Jak na razie śmiga. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...