Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nadanie przesyłki bez potwierdzenia

bb166

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam byłem dzisiaj nadać paczkę w punkcie DPD (zawszę nadaję w UPS jednak akurat mieli zamknięte). Podczas drukowania wszystkich potrzebnych dokumentów, wystąpił problem z programem i  pani powiedziała że przesyłka została nadana jednak nie moze wydrukować potwierdzenia jednak powiedziała zebym zadzwonił przed 18 po numer przesyłki, jednak zanim przebiłem się przez korek i dotarłem do domu było juz po 18. Teraz wałsnie zaczynam tak sie zastanawiac co by się stało gdyby przesyłka zaginela czy bez potwierdzenia można cos zdziałać, wtedy tego nie przemyślałem bo było gorąco i chciałem wracać do domu. Proszę o odpowiedz czy takie praktyki są na miejscu i co robić gdy przesyłka nie dotrze do odbiorcy, dodam ze jej zawartość była dość cenna.

Opublikowano

Jeśli dobrze zrozumiałem, to paczka ma potwierdzenie, tylko ty go nie dostałeś. Nawet jeśli zaginie, to przecież i tak nadal możesz poprosić tę panią o numer przesyłki. :P

2tiVkFa.png

Shinden jeździ Multiplą

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...