Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CS:GO Source 2

KosciuszkoBest

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wymagania wzrosną na pewno. Osoby, które obecnie mają około 40-50 fpsów w csie raczej na silniku nowej generacji nie pograją, no chyba, że zakupią nowy sprzęt.

Mimo wszystko wydaje mi się, że te wymagania nie będą aż tak bardzo duże, więc myślę że dużej straty nie będą mieli.

Opublikowano

Mimo wszystko wydaje mi się, że te wymagania nie będą aż tak bardzo duże, więc myślę że dużej straty nie będą mieli.

Obecny silnik jest dziełem z 2005 roku, jedynie zoptymalizowany w 2012 pod wyjście CS:GO. Starsze komputery odczują baaaaardzo dużą zmianę na przejściu na Source 2.

Opublikowano

Nie gram w csa od miesiaca i nie wiem co oni chca zrobic? moze ktos bardziej wytlumaczyć? chca z csa zrobic kal do dupy czy gownofielda?

Valve potwierdziło plotki jakoby CS:GO miał mieć nowy silnik o jakże oryginalnej nazwie Source 2. Jest to jedynie aktualizacja silnika gry.

Opublikowano

CS:Source 2 bardziej zoptymalizuje te cholerną grą i może w końcu nie bedzie dropów z 120 do 60 ... podobno ma to podnieść fps a nie zaniżyć , bo jaki to miałoby sens jakby spory odmilion ludzi volvo straciło , a każdy kocha tą grę , więc ... :}

Opublikowano

Nie panikujcie tak na zapas. Nikt nie podał szczegółów dotyczących tego silnika, a już są spekulacje odnośnie wymagań i spamujecie głupimi wpisami.

Sam silnik będzie ulepszeniem i z pewnością wpłynie na wydajność procesora. Według mnie poprawienie dropu fps i hitboxów to ogromny plus. Taka aktualizacja powinna pojawić się jak najprędzej. Hitboxy w obecnym csie są straszliwe. Na mm praktycznie jest przepaść i oglądając sobie demko na impact bolą oczy. Coraz więcej osób interesuje się tym tytułem, więc musi się coś zmienić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...