Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z rozdzielczością CS:GO

gato111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Od Czasu zainstalowania Windows 10 mam czarne paski po bokach ekranu w cs go dopóki nie ustawię jej  na 1366-768 . A jest to strasznie męczące bo przyzwyczajony jestem do grania na 1024-760 czy jakos tak. Jest jakaś rada? Karta graficzna Intel HD Grapihics 4000  (drugi komputer w naprawie i szybko nie wróci). :\

Nice CS:GO Winter Update... oh, never mind.

Opublikowano

Nie działa :\

@Edit

FAST da sie coś z tym zrobić?

Nie ma w pełni skutecznego rozwiązania do tej pory.

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Znalazłem rozwiązanie! Poprostu wróciłem do Windows 7 i wszystko jest OK. To niedopracowane badziewie (Windows 10) nie powinno być takie wypuszczane do instalacji. Temat do zamknięcia ;)

Opublikowano

Win 10 to nie badziewie , tylko najprawdopodobniej nie potrafisz się po nim poruszać kappa ^^

Pfff, to i tak jest niedopracowany system, pełno błędów... System podobny do win 8.1. Nie masz co powiedzieć to nie nabijaj postów i się ucisz.

@GacelxD robiłem co w tych linkach i jak byś czytał to mówiłem NIC nie działa.. Cofnąłem się do Win 8.1 i to było jedyne rozwiązanie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...