Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kody źródłowe pluginów

artur9010

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Często przeglądając pluginy na mpcforum widze jak one są fatalnie napisane, dlatego udostępniam wam src swoich plg (a tak właściwie to jeden jest mój :P)

https://github.com/ToCraft

Skanu nie daje, o nie ma downloadu o.O

W tocraft_core można znaleść między innymi własną ekonomie (działającą z vault), tabliste, rejestracje komend bez plugin.yml i pare przydatnych pierdółek ;)

Pull requesty mile widziane ^^

Opublikowano

widzisz jakie  pluginy sa c*****o napisane i wstawiasz swoje ktore tez dupy nie urywaja 

jedyne czym sie twoje roznia to tym ze uzywasz javy 8 

patologia u moderatorow z dzialu srajkrafta ...

17077363944004662812.png

Opublikowano

Twoje wcale nie lepsze. 

• C*****o robisz hashmapy (np. w Main IslandWorlda)
  • Użyj kiedyś może tabów co? :D
  • MySQL najgorsze jakie tylko może być, rzygam. 

Poszukałbym jeszcze, sporo błędów logicznych itp. ale nie mam czasu na sprawdzanie ci tego kodu.

Po prostu na drugi raz nie chwal się że na MPC są same c*****e pluginy bo większość to skrypty to nie prawda.

Pozdro

Stosunkowo masz rację, pluginy udostępniane nie z rąk TheMolki, filippopa, GotoFinala i B) mnie oczywiście B)  (no i nieznanego12345 (jakoś tak), ale on chyba nic nie puszczał na publikę) są c*****e, albo wgl. ich nie ma, bo większość nie zadaje sobie trudu by nauczyć się dobrego języka, woli po prostu napisać p********y skrypt.

­

Moja oficjalna strona! :)

http://socketbyte.pl/ 

• 8 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...