Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Janna Ap? :) Co O Tym sądzicie? :)

BlackEndWhite

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

full ap janna to gówno, jakei to ma miec niby zastosowanie? dmg bedziesz miał tylko z W, zanim Q sie naładuje to minie 5 sekund a jak puscisz od razu to gowno zrobi, 3 razy nie.

Opublikowano

Nie widzę w tym nic dziwnego, na aramie sama buduję Janne pod AP, wcale takiego złego dmg nie ma, ale na normalu (obecnie) nie wyobrażam sobie ją pod ap. Fajna muzyka :P

Opublikowano

Nie widzę w tym nic dziwnego, na aramie sama buduję Janne pod AP, wcale takiego złego dmg nie ma, ale na normalu (obecnie) nie wyobrażam sobie ją pod ap. Fajna muzyka :P

Pytałem o Arama :D :P 

Na normalach/rankedach wiadomo itemki pod suppa :) 

Opublikowano

Janna ma skille bardzo obronne. wiec lepiej zostawic ja pod suppa. wiadomo ten 1 skill robi dmg, ale co z tego skoro janna jest wtedy bezużyteczna

Opublikowano

c**ja tam na soloq dużo widziałem janin pod takie w sumie half AP bo składały jakieś tam itemy potrzebne suppowi i reszte jakiś rabadon czy coś ale to tylko żeby mieć mocniejszego shielda a full ap janna jest c**jowa pozdro na rejonie

J**** mos1 szczecin pozdruwka k***y jebac wszystkich wychowawcuw i nauczycieli mos1 pozdro dyrka zpotkamy sie w piekle z moiom ekippm wykopie ci grub na sierodku boiska przykryje cie blachom tytanowom zebys niewyszla c**j wam w dupe popsuje wam reputacjei ten burdel chociasz pan janusz jest spk niemam do niego nic a do was k***y mam duzo jebac was zniszcze was co wycwaniliscie sie napiscie na stronie guwnej mosu prawde ze bijecie nas puszczacie ploty zapamietajcie na zawsze ja powruce i was rozpierdole k***y co darecki niepracuje za pobicie sagana obiecalem ze was zdisuje to Disuje jeszcze bedzie nuta o was tylko dopracowuje bedzie na yt fb onet wszedzie udostepnie i wam kopara opadnie ELO

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...