Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] L# nulled trojan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale to ostatni jego patch mi tak wykrywa (10.08.2015), poprzednie były ok

jeśli poprzednie były czyste i twój antywirus nic nie wykrywał to bójcie Boga co to za antywirus, jak najszybciej go zmieniaj bo u mnie zawsze w injectorze wykrywa coś lecz sam l# jest czysty.

Opublikowano

Tak się upewniam, czytałem dużo teorii spiskowych :) Ale ktoś to sprawdzał, rozgrzebywał czy coś i wiadomo, że nic tam nie ma?

Używa tego ponad 30tyś ośób więc pomyśl gdyby coś było byłby spam na nulled i czy ktoś by tego używał?
otaku_for_life___wallpaper_by_lordsarito-d4x5zaw.png?w=350&h=200&crop=1
Opublikowano

No, paczka od HeheheMa[*] i Mistejka[*] też ponoć była czysta, aż tu nagle okazało się, że jest w środku ebola :)

Btw. props chłopaki za tamtą akcję, hehehe :D

#topic

Radzę usunąć antywirusa(w ostateczności wyłączyć na czas grania), dla mnie one wszystkie same w sobie są wirusami, tylko maszynę mulą i przeszkadzają. Przerabiałem kilka różnych, wszystkie sprawiały problemy... ostatni jaki miałem to chyba AVG i tylko mi wywalał co chwilę ważne pliki, nie polecam tego typu wirusów.

Opublikowano

Spoko, antyvirusa szanuję (Kaspersky), bo właśnie uratował mnie od paczki tej pary, coś mi wyskakiwało, to stwierdziłem, że lepiej poczekać, a na następny dzień...
Dzięki za odpowiedzi, raz miałem przykrą przygodę i wolałem się upewnić.

Opublikowano

Spoko, antyvirusa szanuję (Kaspersky), bo właśnie uratował mnie od paczki tej pary, coś mi wyskakiwało, to stwierdziłem, że lepiej poczekać, a na następny dzień...

Dzięki za odpowiedzi, raz miałem przykrą przygodę i wolałem się upewnić.

Ale Ty wiesz, że tamta paczka mimo keya była niewykrywalna? xD

Opublikowano

Witam, kaspersky mówi mi, że w cracku jest trojan. Co specjaliści o tym sądzą?

sądzę, iż jesteś niedojebany

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...