Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak działa support w aionie

zadzior.20

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mianowicie mam problem ponieważ moja postać było bardzo długo nie używana i została tymczasowo zablokowana. Pisałem w tej sprawie do supportu lecz od 3 dni nie raczą odpisać. Może poradzicie mi gdzie mogę uzyskać szybszej odpowiedzi?

Opublikowano

Z własnego doświadczenia mogę Ci polecić byś na przyszłość kontaktował się z supportem angielskim, a nie polskim. Fakt, że wymaga to podstawowego angielskiego ale w polskim pracuje chyba tylko JoJo (a przynajmniej jak przejrzałem historię moich ticketów z wersji PL to we wszystkich to on odpowiadał), a gdy w tamtym parę różnych osób.

Opublikowano

@Xanan niestety od bajtla uczono mnie niemieckiego i na maturze również miałem niemiecki to ciężko coś sensownego skleić po angielsku. : /

W takim razie jeśli nie sprawia Ci problemu pisanie po niemiecku to następnym razem możesz się skontaktować z niemieckim supportem. Nie mam żadnego doświadczenia jeśli chodzi o nich ale FailForge jest niemiecką firmą więc pewnie jest tam przynajmniej parę osób zajmujących się ticketami, jeśli nawet nie wszyscy. Ale tu chodzi tylko o czas realizacji ticketu, jeśli nie będzie to jakaś pilna sprawa to nie musisz się pchać po innych supportach tylko poczekać tych 3-5 dni na odpowiedź od JoJo, a załatwić sprawę raz i porządnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...