Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Myszka pod fps-y do 100 zł

Java12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam widziałem już podobny temat lecz nie był on dla mnie wystarczający dlatego chciałem zadać raz jeszcze to pytanie jaką najlepszą myszkę pod mmofps polecacie i dlaczego akurat tą, mam na oku parę modeli : Tracer HeadShot, Recon , Sniper i A4TECH Xgame x7 x747 laser ale co prawda nie bardzo się na tym znam dlatego proszę was o pomoc może znacie jeszcze lepsze myszki pod fps w tej cenie.

Opublikowano

Ciekawe propozycje lecz jednak nie przekonują mnie widziałem już te myszki i wole już jedną z tych czterech które podałem ale właśnie nie mogę się zdecydować może ktoś ma jeszcze jakieś propozycje czy też potrafi wybrać z pomiędzy tych które zaproponowałem .

Opublikowano

­

Ciekawe propozycje lecz jednak nie przekonują mnie widziałem już te myszki i wole już jedną z tych czterech które podałem ale właśnie nie mogę się zdecydować może ktoś ma jeszcze jakieś propozycje czy też potrafi wybrać z pomiędzy tych które zaproponowałem .

Z tych co podałeś to ostatnia od a4tech bierz.

­"Posiadasz duszę, więc nienawidzisz."

Opublikowano

chyba masz racje co do 4techa jeśli nie macie jakiś innych propozycji oprócz g100s to chyba zdecyduje się właśnie na tego 4techa 

Opublikowano

Cześć nie sądzę aby g100s było najlepszym możliwym wyborem w tym przedziale cenowym iż może marka tej myszki jest dobrze znana to własnie głównie za nią się płaci 

prawdą jest to że sensor ma bardzo dobry jak na optyka lecz ja preferuje sensory laserowe dlatego raczej wybiorę może i mniej lubianą markę czyli tracer headshot ale jednak wydaję mi się to lepszym wyborem niż g100s. jeśli ktoś ma inne zdanie proszę aby mi dokładnie wytłumaczył czemu tak a nie inaczej był bym bardzo wdzięczny.

Opublikowano

Cześć nie sądzę aby g100s było najlepszym możliwym wyborem w tym przedziale cenowym iż może marka tej myszki jest dobrze znana to własnie głównie za nią się płaci 

prawdą jest to że sensor ma bardzo dobry jak na optyka lecz ja preferuje sensory laserowe dlatego raczej wybiorę może i mniej lubianą markę czyli tracer headshot ale jednak wydaję mi się to lepszym wyborem niż g100s. jeśli ktoś ma inne zdanie proszę aby mi dokładnie wytłumaczył czemu tak a nie inaczej był bym bardzo wdzięczny.

Wszystko zależy od tego na jakim dpi grasz.

Jeśli na jakimś dla mnie niegrywalnym kosmicznym DPI +2000 bierz laser, jeśli niżej bierz optyka. Również w grę wchodzi sposób, w jaki trzymasz mysz.

Mouse-grips-crop.png

Jak trzymasz ją sposobem pierwszym to bierz tracera, jak drugim bądź trzecim w takim razie logitech będzie lepszym wyborem.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

dziękuję za pomoc, jesteście świetni .  zdecydowałem się na tracera headshot mniej więcej w sobotę mogę wam napisać jak się będzie nim grało mam nadzieje że nie będzie lipy xD ale szczerze to nie mam sie czego bać bo wiem ze od mojej myszki i tak będzie lepsza xD jeszcze raz dzięki 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...