Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy serwer Minecraft ? Jaki ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam !

Jaki chcielibyście typ serwera? Myślę nad dwoma typami serwera:

EasyHC : użytkownicy VIP , używanie komend do teleportu, różne możliwości zakupu w item shopie. Szybszy oraz większy DROP (złoto 5,5% ) bez potów  lecz z netherem.

Hardcore : prawdziwy czysty hardcore, nie dojenie kasy z ludzi, jedynie co byłoby płatne to kupowanie unbanów za zgon lub ewentualnie jeśli gracze by chcieli kupić jakieś itemy. O wiele trudniejszy drop (złoto 3%) + nether i potki .

Co o tym myślicie? Maszyna jest dostosowana do potrzeb każdego z was, więc proszę was o rozpisanie jak najwięcej informacji dotyczących jaki serwer byście chcieli! Pozdrawiam!

76561197995979834.png

• Przyjdę, pomogę, naprawię bądź zostanę Technikiem ts3 - KLIK

Opublikowano

@dopobraniapotrz hardcore tylko nie taki duży drop aż 3 procent daj może na węgiel 3 a nie na złoto.

Ja proponuję drop złota 1% na diaxa 0,5% żelaza 2% takie niskie lepsze.

Jeśli w poście masz do mnie sprawę dodaj @dawidex335

Opublikowano

Robienie serwera EasyHC sobie odpuść, ponieważ jest tych trybów teraz zdecydowanie za dużo, było już dużo razy o tym pisane, więc zrób ciekawy tryb serwerowy Hardcore - tak jak wspomniałeś wcześniej o nim. 

Serwer zawsze się uda, jeżeli administracja i właściciele się przyłożą jak najlepiej do projektu. 

Opublikowano

Uwierz mi przyłożymy się, będzie możliwość napisania przez np. pana tej reklamy w publikacjach serwera? Nie chciałbym spamować itd itd. Oczywiście to dopiero jak zrobimy wszystko do perfekcji.

A co do twojej wypowiedzi, to również tak myślę. Jeśli zrobimy dobry serwer HARDCORE to na pewno wypali lecz tak jak pisałeś trzeba "spiąć pośladki" i się przyłożyć do tego. Ktoś coś jeszcze jakieś propozycję? :)

76561197995979834.png

• Przyjdę, pomogę, naprawię bądź zostanę Technikiem ts3 - KLIK

Opublikowano

EasyHC ostatnimi czasy było pełno, lepiej zainwestować w prawdziwego, starego Hardcore'a — takiego jak opisałeś, na pewno część graczy wejdzie na serwer, żeby przypomnieć sobie jak fajnie się grało, gdy nie miałeś wszystkiego w 30 minut. :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...