Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Paysafecard

k0zi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj zablokowano mi konto na paysafecard, bo zmieniłem sobie imie i datę urodzenia, nie wiem jakim cudem są takie blokady, ale coś takiego się stało. Nie chciałem mieć prawdziwych danych tam. Tak więc napisali, żebym się do nich zgłosił. 

Wszystko wytłumaczyłem i kazali wysłać zdjęcie dowodu osobistego. Wysłałem im 1 stronę dowodu, a oni mi napisali, żebym wysłał jeszcze 2 stronę. 

Powiedźcie mi po ch** mam im wysyłać 2 stronę, skoro z tamtej strony nic nie wpisywałem na paysafecard.

Ważne, powiedźcie czy wysyłać 2 stronę dowodu. 

dddtly.jpg

Opublikowano

na zaufanych stronach nie ma się co obawiać. Ja nawet żeby odzyskać kiedyś pocztę na o2.pl musiałem wysyłać skan

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

Opublikowano

Po większym spamie odzyskałem konto i swój hajs, w końcu można doładować euro na steam i teraz czekać na naklejki  <3

Trochę mnie zdenerwowali, mimo iż ładnie się rozpisywałem, podawałem szczegóły, grzecznie pytałem to odpisywali chorymi automatycznymi szablonami po kilku godzinach a odpisywali jakby chcieli a nie mogli -.- 

Do zamknięcia. 

dddtly.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...