Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wracamy z nową odsłoną ? zadawajcie pytania oraz opinie ! :)

Isaric.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie znacie podstawowych zasad interpunkcji, więc daleko Wam do zrobienia dobrego serwera. Poza tym odgrzewane kotlety pod tą samą nazwą niezbyt ładnie się przyjmują.

Czy mi się to podoba, nie!

Opublikowano

Sh4ke tutaj się nie zgodzę. Serwer był na prawdę dobry :) grało się przyjemnie itd jednak administracja miała gdzieś graczy :P JEżeli chodzi o mnie chętnie tutaj zagram i chcę reaktywację :) Jestem na TAK.

Opublikowano

Isaric.pl od czego by tutaj zacząć.. Grałem na pierwszej odsłonie wszystko mi się podobało jednak administracja miała totalną "wyjebkę" na graczy , boty latały po expowiskach. Po prostu nie dało się nic zrobić !

Jeżeli administracji faktycznie zależy na serwerze to polecam ! i także chętnie zagram.

╔═▣◎▣═══ SILENCE ═══▣◎▣═╗
» Cień ostrza. Cisza przed burzą. «
☯ Wojownik starego świata ☯

⛩️Droga bushido ⛩️

Szept nocy... znikam, zanim mnie zauważysz.

════════════════════════

1.gif

Opublikowano

Nie znacie podstawowych zasad interpunkcji, więc daleko Wam do zrobienia dobrego serwera. Poza tym odgrzewane kotlety pod tą samą nazwą niezbyt ładnie się przyjmują.

Czy mi się to podoba, nie!

Każdy ma prawo do własnego zdania. Co do "odrzewania kotletów" chcemy pokazać że ten serwer może być lepszy. Pracujemy dniami i nocami...Udowodnimy że na tym serwerze będzie warto pograć ;) PS. Co do ortografi, nie śpimy od 2 dni gdyż pracujemy nad serwerem, są to efekty zmęczenia.

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngIsaric.pl

Jestem na NIE

Wymyśl coś swojego złodzieju :)

Złodzieju ?! koleżko mam pełną zgodę byłego właściciela tego serwera na używanie DOSŁOWNIE wszystkiego ! gdzie tutaj jest kradzież? FanPage wszystko nam dał abyśmy mogli przywrócić serwer na nogi. Widzę że nabijasz sobie tylko posty nie mają pojęcia o czymkolwiek. 

Opublikowano

Serwer to gówno i nigdy nie minął 300 osób online :)

fuommv.png

"Wiesz, gdy­by pieniądze nie miały znacze­nia, gdy­by nie było pieniędzy i gdy­by wszys­tko za­leżało od naszej pos­ta­wy mo­ral­nej, nasze­go zacho­wania i postępo­wania z ludźmi, by­libyśmy mi­lione­rami. By­libyśmy bogaci." - Tupac Amaru Shakur.

Opublikowano

Kur wa zamiast p******** zastanówcie się nad życiem jebani hejterzy bo nie wkurwiacie nie podoba się serwer to wypierdalać są rozsądni ludzi którzy chcą zagrać :P Przez wasze j*****e może się to inaczej skończyć bo pewnie macie po 14-15 lat :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...