Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odpowiedz od supportu w sprawie skradzionego konta

CarlossLolerz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja czekałem ostatnio 1 dzień, to raczej zależy jakie informacje podasz w zgłoszeniu

Jeśli chcesz żebym ci odpowiedział na pytanie, nie zapomnij zacytować mojego postu lub mnie oznaczyć  :)

Opublikowano

A wiecie może jakie są szanse na odbanowanie konta (które zostało skradzione i wbity na nim ban za skrypty lub cheaty)?

@Edit próbowałem odzyskać konto i otrzymałem tylko wiadomość że konto jest zbanowane za skrypty lub cheaty

Opublikowano

A wiecie może jakie są szanse na odbanowanie konta (które zostało skradzione i wbity na nim ban za skrypty lub cheaty)?

@Edit próbowałem odzyskać konto i otrzymałem tylko wiadomość że konto jest zbanowane za skrypty lub cheaty

Takie konto już raczej nie dostanie ub. Nie będzie nikogo interesowało czy Ty skryptowałeś, czy ktoś inny.

giphy.gif

Opublikowano

@Kaktus. to szkoda, podałem im dokładną date kiedy ukradli mi konto i moje ip więc mogliby chociaż sprawdzić, myślałem że coś z tym zrobią, bo raczej nie chce wbijać 30lvla od nowa

Informacje które podałeś są nie wystarczające.

Ale w odpowiedzi od /rito/ dostaniesz jescze 70 pytań, jeżeli owe dostaniesz xD

Opublikowano

Wiesz ile osób się tak tłumaczy? Riot już nie reaguje na takie wiadomości i pewnie dostaniesz wklejoną formułkę. Czekać możesz od 1-7 dni, więcej raczej nie.

Opublikowano

Jeśli rzeczywiście tak było to rito powinno zauważyć iż konto było logowane z innego ip niż zwykle

Szansa mała bo wiele ludzi tak sie odwolywalo od zwyklego bana

­

Opublikowano

napisz im ze to nie twoja wina iz konto zostalo zbanowane, konto zostalo skradzione i ktos inny uzywal skryptow, jak nie zadziala to daj sobie spokoj

­

Opublikowano

@VvV666VvV j**** support lola, potrafią odpisywać tylko z automatu - spróbowałem odzyskać konto zbanowane 2 lata temu za wychodzenie z gier i bycie toxic to odpisali jak zawsze z automatu i tutaj zacytuje kawałek "Miej na uwadze, że w Twoim przypadku Trybunał wybrał tylko niedawne mecze...". Skoro dla nich ponad 2 lata to "niedawne mecze".. brak słów... Umocniło mnie to w przekonaniu że league of legends to gówno a szczególnie community - nie tak jak w docie :)

Opublikowano

league of legends to gówno a szczególnie community - nie tak jak w docie :)

XDDDDD

Było nie mieć takiego samego hasła co loginu to może randomy z nulleda nie zajebałyby ci konta

Opublikowano

Jest taki ładny cytat "kara jest nakładana na konto nie na użytkownika" 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...