Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam technika] Nomis1337

NomisPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano ;) Ja jestem Nomis i postanowiłem zrobić ostatnio publicznego ts'a. Myśl ta naszła mnie jak mój kolega chciał wypożyczyć na nim kanał.

Wszystko co tam będzie się robić od podstaw rangi,kanały. Jest to serwer darmowy z nie ograniczoną liczbą slotów i niestety nie ma żadnej konsolki do tego :(

A więc jeżeli jesteś chętny wbij na razie na tego serwa : x  (Dopisz sobie w nicku /Technik) lub pw na forum. Myślę,że jakoś się dogadamy.

Opublikowano

Siemano ;) Ja jestem Nomis i postanowiłem zrobić ostatnio publicznego ts'a. Myśl ta naszła mnie jak mój kolega chciał wypożyczyć na nim kanał.

Wszystko co tam będzie się robić od podstaw rangi,kanały. Jest to serwer darmowy z nie ograniczoną liczbą slotów i niestety nie ma żadnej konsolki do tego :(

A więc jeżeli jesteś chętny wbij na razie na tego serwa : x  (Dopisz sobie w nicku /Technik) lub pw na forum. Myślę,że jakoś się dogadamy.

Nieograniczona ilość slotów ? licencja crackowana ?

Opublikowano

o ile sie nie myle bylem tam na ts jakos nie bylo tam nieograniczonej liczby osob poniewaz bylo ich tylko 11 i serwer stal 19 dni :)

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...