Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepszy dedyk waszym zdaniem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prosiłbym o pomoc a dokładnie jaki jest najlepszy dedyk, host etc pod serwer Metin2

Chodzi mi o to żeby prawdopodobieństwo upadku serwera ze względów maszyn etc wynośił prawie 0

Cena nie gra roli.

Z góry dzięki

Opublikowano

http://www.kimsufi.com/pl/plus polecam zalatwic tez dodatkowe zabezpieczenia :)

giphy.gif

"Są ludzie, którym szczęście mig­nie tyl­ko na mo­ment, na mo­ment tyl­ko się ukaże po to tyl­ko, by uczy­nić życie tym smut­niej­sze i okrutniejsze." ~ Stanisław Dygat

Opublikowano

Dobra propozycja ale z tego co słyszałem tanie dedyki są ponoć słabe ;/

W hosteam żaden dedyk nie jest słaby. Nie patrz na parametry bo to jest głupota, patrz na wydajność c**j z tego że ovh da Ci 64gb ramu jak wykorzystasz ile 3? Ja przy 1500 online maksem 3gb wykorzystuje(wszystko zależy od optymalizacji)... A jak widać Laneris ani razu nie leżał choćby na jedną sekundę Tylko podczas awari jaka mieli. 

Pamiętaj odradzam OVH bo tam każdy Ci zgasi lepszym stresserem za 30 dolarów, polityka OVH jest c**jowa.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

W hosteam żaden dedyk nie jest słaby. Nie patrz na parametry bo to jest głupota, patrz na wydajność c**j z tego że ovh da Ci 64gb ramu jak wykorzystasz ile 3? Ja przy 1500 online maksem 3gb wykorzystuje(wszystko zależy od optymalizacji)... A jak widać Laneris ani razu nie leżał choćby na jedną sekundę Tylko podczas awari jaka mieli. 

Pamiętaj odradzam OVH bo tam każdy Ci zgasi lepszym stresserem za 30 dolarów, polityka OVH jest c**jowa.

Bez przesady, w ovh nie jest źle od dłuższego czasu ich support działa na wysokim poziomie i odpowiedzi na pytania dostaję bardzo szybko, ich reakcja przy ddosach również się zmieniła i mogę powiedzieć że jest lepiej  niż w hosteam.

Opublikowano

Bez przesady, w ovh nie jest źle od dłuższego czasu ich support działa na wysokim poziomie i odpowiedzi na pytania dostaję bardzo szybko, ich reakcja przy ddosach również się zmieniła i mogę powiedzieć że jest lepiej  niż w hosteam.

Ovh i dobra ochrona no proszę Cie to chyba brechta, Ty chyba nie miałeś nigdy ataków XDDD

Legenda Metin2!

sig_team.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...