Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] Grożą mi ciągle banem na solo Q

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka jestem w bardzo wysokiej lidze ( chellenger ) praktycznie co 2-3 gry wyzywaja mne od bolowca ( smieszne ) bo uzywam L i ciagle mi pierdola ze mnie nagrywaja za 2-3 dni ban itd gram juz w tej lidze grubo ponad 2 miechy i bana nie mam ale jak myslicie bedzie banik ? w sensie za te raporty ich itd ? a nie ze program sie wysypie i poleci fala banow

Opublikowano

Jedno video z nagraniem jak dodgujesz w niesamowity sposób skillshoty i wysłane ticketem i masz bana (lub cokolwiek nadzwyczajnego) . Również możesz dostać bana za masowe reporty więc lepiej uważaj skoro przy każdej grze to zauważają to się c*****o kryjesz :)

Opublikowano

W platynie ostatnio też mam podobnie i za każdym razem plują się o bola. Wczoraj supp zaczął do mnie sapać, że bol, bo "w" jinx ciągle biło w miniony a ostatnio z statów 1:5 wykręciłem 22:8 i też komuś coś nie pasowało. Zwykle głównie po 2 ultach na resp zaczynają nawijać, ale to normalka

Opublikowano

Jak masz dobrze ustawione Evedee + Humanizer to może nic nie zauważa, ale szansa zawsze jest, im wyższa liga tym gracze są bardziej doświadczeni i wyłapują takie rzeczy

Jeśli chcesz żebym ci odpowiedział na pytanie, nie zapomnij zacytować mojego postu lub mnie oznaczyć  :)

Opublikowano

Wyłącz omijanie skilli w evade - włącz same drawingi, będziesz sam omijał, ale z drawingami skilli będzie łatwiej, bardziej po ludzku się nie da.

Opublikowano

Włącz tylko drawingi jak cos w EZEVADE i tylko skillshoty które naprawde potrzebujesz.

Opublikowano

siemka jestem w bardzo wysokiej lidze ( chellenger ) praktycznie co 2-3 gry wyzywaja mne od bolowca ( smieszne ) bo uzywam L i ciagle mi pierdola ze mnie nagrywaja za 2-3 dni ban itd gram juz w tej lidze grubo ponad 2 miechy i bana nie mam ale jak myslicie bedzie banik ? w sensie za te raporty ich itd ? a nie ze program sie wysypie i poleci fala banow

Jeśli już próbujesz być "fajny", to chociaż pisz w miarę poprawnie ten twój "chellenger" ffs..., co do twojego pytania czasami wystarczy nawet 1 tick'et, ale taki tick'et zazwyczaj jest przy obvi "cheater'rze", więc... masywne report=ban... tick'ety=prawdopodobny ban.... nie wiem na czym grasz..., ale jeśli cały czas się plują to coś musi być nie tak w twoim movement'cie..., pogrywałem dłuższy czas w challenger'erze i tam na prawdę ludzie inaczej podchodzą do ranked'ów gry.... i ogólnie napotkania jakiś "oszustw" zazwyczaj tick'etują z replay'em, więc....

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

I polecam jeszcze w orbwalkerze movement delay ustawić na max, włącz sobie na próbe fake clicks przy movement delay 0 a przy 250, zobaczysz różnice (mniej płynnie ale bardziej ludzko)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...