Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] Problem Nulled.IO (kod 1001#)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich użytkowników i mam problem z tą stroną od czasu gdy założyłem konto 3 tygodnie temu to dostałem bana za rep to rep wiec tydzien pozniej zrobilem nowe konto wszystko na tym samym ip i dostałem bana za to ze napisalem w ktoryms poscie i give you rep i nie pamietam i wczoraj załozylem kolejne konto i gdy klikałem click to register to wyskoczylo sorry you dont have permission for that a powinien przyjsc link aktywacyjny dodam że po prawej stronie kod błędu to 1001 w ktorym mistejk pisal ze usunac trzeba ciasteczka . zrobiłem to i nadal to samo nawet zmienilem ip na usa i przy kolejnej rejestracji ciagle to samo. Jesli ktos by pomogl bylbym wdzieczny nastepnym razem bede uwazal co pisze na forum z Gory dziekuje

Opublikowano

ale to nie jest ban na ip tylko trzeba wyczyscic ciasteczka cookies tyle ze to zrobilem

No to skoro to zrobiłeś i nie zadziałało no to czego jeszcze oczekujesz ? Zresztą i tak dostaniesz niebawem perma za multikonta tylko kwestia czasu .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...