Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Na jakiej wersji i jakim typie serwera chciałbyś zagrać?

Serwer MineCraft  

16 użytkowników zagłosowało

1. 1. Na jakim serwerze chciałbyś/aś grać?

• Hardcore
      2
    • Survival
      2
    • Skyblock
      0
    • PVP
      1
    • Creative
      0
    • FreeBuild
      4
    • Minigames
      1
    • Survival+Gildie
      2
    • EasyHC
      2
    • Prison
      2
  2. 2. Jaką wersje MC?

• 1.7x
      7
    • 1.5x
      0
    • 1.8x
      3
    • Obojętnie!
      3
    • 1.8/1.7
      3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, to znowu ja. Umieściłem już podobną ankietę wynikało z niej że najwięcej osób grało by na "SkyBlock". Lecz kiedy przygotowywałem się do rozpoczęcia ustawiania itd. Uznałem że muszę jeszcze sprawdzić "Rynek" Okazało się że na serwerach SkyBlock, lepszych/gorszych. Pustki, nikogo nie ma, TO odrzuciło mnie od skyblock'a  czy to dobrze ? San tego nie wiem. 

Nie chciał bym żebyście pomyśleli że robię serwer dla "Hajsu", ponieważ tak nie jest. Obawiam się że włożę mnóstwo pracy i pieniędzy a potem sam będę musiał opłacać 80%+ serwera.

Chciałbym aby serwer zarobił na siebie i tak stał (Ew. mogę coś do pomóc :D ). 

A więc, Na jakim serwerze chciałbyś/aś grać? Co chciał/a byś tam zobaczyć? Czego nie chciał/a byś tam widzieć? Jaka wersja MC? 

[bardzo bym cię prosił aby na pyt. 2 i 3 odpowiedział/a w komentarzu]

Pozdrowienia,

WarCook

PIONA!

Opublikowano

Freebuild z działkami robionymi własnoręcznie. Nie używając pluginów (PlotMe), bo jego zastosowanie wynika chyba najpewniej z lenistwa administracji. Oczywiście tylko wersja 1.8. Poprzednie są już bardzo przestarzałe i chociaż serwer by był niewiadomo do jego stopnia dopracowany, nie wszedłbym. 

Opublikowano

Nie sugeruj się tym, że na innych skyblockach jest mało osób. Może to być spowodowane niezbyt dobrym serwerem, a nie samym trybem. Gracze są coraz bardziej wymagający, oczekują czegoś więcej. a przychodzą na jakieś skyblocka a tu lipa. Sama tak mam i czekam ciągle na odpowiedniego skyblocka, który mnie zatrzyma dłużej niż na 10 minut.

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Najlepiej i trafnie by było zrobić serwer na dwie wersję, czyli gracze by mieli wybór wejścia na wersji 1.7 oraz 1.8. Co do serwera... zrób coś oryginalnego i ciekawego, co przyciągnie graczy uwagę do serwera i sami będą na niego się zbierać. Na pewno ich już serwerami EasyHC i Survival + Gildie, czy jakimiś innymi tego typu nie przyciągniesz. 

Opublikowano

Ja właśnie otworzyłem serwer SkyBlock i takie trochę pustki, bo nie ma dobrej reklamy :/. Jak będziesz miał bdb reklamę to wbije duzooo osób.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...