Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GTA V za 30 zł? Aukcja to fake?

Deminer84

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Przeglądałem sobie ostatnio GTA V PC na allegro. Oczywiście oprócz ofert za 150, 160, 170 zł ku mojemu zdziwieniu pokazały się oferty za kilkanaście/kilkadziesiąt zł.

Oferta za 10 zł to samo pudełko. Oferta za 20 to konto tylko na offline, ale...

http://allegro.pl/gta-v-grand-theft-auto-5-pl-pc-24-7-rowniez-online-i5594533376.html

Może mi ktoś powiedzieć o co chodzi z tą ofertą? Jest to rodzaj oszustwa czy jak?

Prosiłbym o wypowiedzenie się osób które znają się na tym. Z góry dziękuję.

Opublikowano
Wydaje mi się to podejrzane, aukcja wygląda normalnie, ale nikt nie sprzeda konta z aktywowanym kodem za taką kwotę. Klucze mógłby kupić hurtowo, ale z kontami nie ma takiej możliwości. Zapewne zostały ukradzione. ;)

Opublikowano

Pewnie pograsz jakiś czas i albo dostaniesz bana albo właściciel zmieni dane do konta i sprzeda je następnej osobie. Nie warto kup sam klucz i nigdy nie baw się w konta.

Opublikowano

Dziwne, na górze piszą, że można grać tylko single, a na dole już że single i multi ;)

Nie ufałabym takim aukcjom, pewnie dadzą Ci konto, pograsz kilka dni i albo konto ci wsiąknie, albo coś innego wymyślą.

who cares?

Opublikowano

ja kupiłem gta 5 za 30 zł na allegro, przelałem pieniądze i z automatu dostałem konto* (nie klucz) zalogowałem się na konto i wszystko śmigało. 2 dni później wyskoczył mi błąd że dane zostały zmienione. napisałem reklamacje na stronie Automatu i po 15 minutach dostałem nowe dane, od tego czasu mam spokój ,(około 2 miesiące) , więc jak dla mnie to nie ma większego problemu, na stronie można zmienić Nick, hasło a nawet e-mail. więc warto spróbować :)

@edit: 

Konto nie jest w zaden sposób zbanowane, da się grać multi jak i singiel . lecz z racji mojego marnego sprzętu nie za bardzo mogę się cieszyć tą wibitną częścią.

Amen!

LUBIE mrówki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...