Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam poradnika

matizal77

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecam zajrzec to typa z westa, ktorego na soloq spotkalem - https://www.youtube.com/channel/UCHAgB-XFWXee-PawNRwOKRA 

Nagrywa poradniki do Rengara, poziom diament. Niestety jezyk moze odstraszac. 

Ewentualnie szukaj u Pridestalkera, najlepiej najpierw poznaj mechaniki gry dopiero pozniej baw sie w nauki championow.

Ja osobiscie jeszcze nic nie nagralem ale mam taki zamiar.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

@xOstateczny napisałem żeby był obecny to u nerva już widziałem tylko ze to było 11 miechów temu a pisemny przedstawia opis postaci i masterki nie ma opisanych sytuacji jak reagować jakieś ważne tipy itp.

@Katatuki u pridestalkera są tylko jego akcje rengarem poradników nima

a ten gość popełnia co chwilę literówki słychać że jest niemcem odpada

Macie coś jeszcze bo ja przeszukałem ale tylko jakieś stare z 3-4 miechy temu było

Opublikowano

Bo do rengara nie idzie zrobic jakiegos szczegolowego poradnika, to trzeba samemu sobie instynkt wytworzyc ktory pozwoli Ci na kombinowanie z przeciwnikami w krzakach, trzeba znac swoją moc, umiec w kazdej sytuacji wycastowac E w powietrzu i Combo na oneshot z Q. Wiele godzin praktyki uczyni Cie dobrym Rengarem, a potrzebne rzeczy ktore dzialaja teraz znajduja sie w poradniku renshara ktory zostal podany wyzej, build, masterki zgodnie z poradnikiem jest jak najbardziej viable. Combo na oneshot to R, zanim wyskoczysz Ghost blade + Q, w powietrzu E W Hydra jak najszybciej, no i ewentualne Q jesli zyje, ale nie polecam tego robic bo na wyzszym elo jesli nie zabijesz na strzala to na pewno Ci ucieknie - lepiej zawsze robic combo z E ktore w prawie tak samym szybkim czasie moze wyjebac przeciwnika a secure jest 1000% wazniejszy.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...