Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PSP, czy PS Vita?

revenge94

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam kilka pytać odnośnie konsolek na podróże czyli PS Vita, czy PSP. Które lepsze, jak z cenami, jakie gry można kupić? Za ile średnio ? Bateria trzyma długo? Sporo różnych gier - czy raczej ubogo ? z góry dzięki

Opublikowano

PSP dostałem na gwiazdkę to było 4 Lata temu :P za 150 e + tam gry dokupowałem Co tydzień po 10-15 euro  a potem wróciłem do Polski i sprzedałem wszystko za 200 zł -.- a szkoda bo pamiątka i w idealnym stanie było ale cóż. Psp ogólnie jest fajne male zgrabne wygodne, można je tez przerobić bateria trzyma dość długo bo 3,5 max 5 godzin. Ps Vita jest chyba drogie też fajne kolega miał to pograłem przez chwile lepsza grafika gry. ;) A co do kwestii gier to hmmm masz bardzooo duży wybór ale to są gry bardziej stare. No ale nie powiem bo są Ciekawe i PSP tak samo jak PS Vita możesz używać jak gdzieś wyjeżdżasz to możesz pograć albo słuchać muzyki itp itd...

Łap link do allegro nie powiem bo są dość tanie ja myślę ze swoje bym sprzedał na lajcie za 450 zl min. Ale zrobiłem najgorszy błąd w życiu Lombard PSP idealny stan + ładowarka + 25 gierek za grosze ech.

http://allegro.pl/listing/listing.php?order=m&string=PSP&bmatch=engagement-v6-promo-sm-sqm-dyn-v2-ele-1-2-0807
http://allegro.pl/listing/listing.php?order=m&string=PS+vita&search_scope=wszystkie+dzia%C5%82y&bmatch=engagement-v6-promo-sm-sqm-dyn-v2-ele-1-2-0807
Opublikowano

­Bierz PSP, bo jest tania jako konsola + tanie gry.

Biblioteka gier jest o wiele razy większa od tej z vity, a perełek jest od groma.

Jak dal mnie PSV to niewypał.

Tylko technicznie jest lepsza vita, a grywalność jest lepsza na starej.

Polecam zakupić od razu: God of War: Duch Sparty

Bateria w PSP starsza na kilka dobrych godzin.

­"Posiadasz duszę, więc nienawidzisz."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...