Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaką moge mieć rangę?

PlaYTerPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Grałem dwa lata w cs 1.6. Od pewnego czasu zacząłem grać w GO. Mam przegrane 80h, a staty nie wyglądają na 80h(Moim zdaniem).
Gram Dm z ludźmi, którzy mają 250/500/700/1000/2000 godzin. Zazwyczaj jestem od 1-3 w tabeli. Grałem na Nuke(Serwer publiczny) przeciwko LEM' owi i go rozwaliłem.

Jaką rangę moge mieć?

post-1149352-0-17963100-1439245194_thumb.jpg

post-1149352-0-46920200-1439245198_thumb.jpg

post-1149352-0-39574800-1439245208_thumb.jpg

post-1149352-0-89927400-1439245363_thumb.jpg

Opublikowano

ale to sa tylko społecznościowe mecze tam nikt nie gra na serio tylko sobie gra dla 4funu.Pewnie masz golda 1 i sie cieszysz ze rozwaliles typa ktory kupil steam juz z wbita ranga :/ 

b53c9b011d5d0.jpg

Opublikowano

DM jest tylko do rozgrzewki i dla zabawy. Wygra pierwsze 10 meczy to będziesz wiedziała na jaką rangę zasługujesz ;)

Wiedziała? xdd

@topic

Po DM'ach to praktycznie niemożliwe by stwierdzić jaką będziesz miał rangę. Przeciwnicy mogli np. po prostu się nie starać, bo wkońcu nie jest to gra turniejowa. A po graniu na turniejowych społeczności również nie można stwierdzić, gdyż znowu nie jest to gra turniejowa (taka "oficjalna" w tym wypadku).

Zagraj te 10 meczy i zobaczysz jaką dostaniesz rangę.

893961446222509646083.png

Opublikowano

Nie będę zakładać nowego tematu, bo meritum pewnie sprowadzi się do jednej prostej odpowiedzi. Ale niech mi się ktoś k***a wyjaśni ten fenomen, że gram dopiero od kilku dni. Wczuwam się w nowego csa. Pograłem kilkadziesiąt uproszczonych i deathmatchów, wchodzę na rankedy i już walić to, że gram z botami, którzy pewnie po raz trzeci odpalili csa. Cały szkopuł w tym, że rzuca mnie cały czas na GOLDY... Ostatnio moi przeciwnicy mieli 3, 4 goldy, żadnego silvera i weź tu ugraj coś chłopie, jak boty w teamie, a ty sam nie wiele ogarniasz... Pochlastać się można. W ten sposób na te 12 meczy mam 4 wygrane i ze swoim sreberkiem zapoznam się za rok. 

Opublikowano

Nie będę zakładać nowego tematu, bo meritum pewnie sprowadzi się do jednej prostej odpowiedzi. Ale niech mi się ktoś k***a wyjaśni ten fenomen, że gram dopiero od kilku dni. Wczuwam się w nowego csa. Pograłem kilka uproszczonych i deathmatchów, wchodzę na rankedy i już walić to, że gram z botami, którzy pewnie po raz trzeci odpalili csa. Cały szkopuł w tym, że rzuca mnie cały czas na GOLDY... Ostatnio moi przeciwnicy mieli 3, 4 goldy, żadnego silvera i weź tu ugraj coś chłopie, jak boty w teamie, a ty sam nie wiele ogarniasz... Pochlastać się można. 

Dobiera wyższe rangi żeby ocenić Twój poziom gry. Jak będziesz przegrywał to będą coraz niższe rangi.

btw. Możesz mieć rangę Silver Elite  B)

Opublikowano

Dobiera wyższe rangi żeby ocenić Twój poziom gry. Jak będziesz przegrywał to będą coraz niższe rangi.

btw. Możesz mieć rangę Silver Elite  B)

Zabawne jest to, że większość meczy otwieram w tabeli i w jednym meczu miałem o wiele lepszy wynik, niż gold 4, który otwierał po drużynie stronie drużyny wygranej. 

Tak.. Zauważyłem że z Gold 4 przesiadam się na Gold 2,1. Ale to frustruje. Nie dość, że ci ludzie grają w csa o wiele więcej czasu ode mnie, to jeszcze mi rzuca taki syf do teamu. 

Opublikowano

Zabawne jest to, że większość meczy otwieram w tabeli i w jednym meczu miałem o wiele lepszy wynik, niż gold 4, który otwierał po drużynie stronie drużyny wygranej. 

Tak.. Zauważyłem że z Gold 4 przesiadam się na Gold 2,1. Ale to frustruje. Nie dość, że ci ludzie grają w csa o wiele więcej czasu ode mnie, to jeszcze mi rzuca taki syf do teamu. 

Tak już jest zbudowany Counter-Strike.

Boostowane osoby nie radzą sobię na wyższych rangach i psują innym grę.

Najlepiej to znajdź sobie jakąś ogarniętą 5-iątke.

Opublikowano

Co do tworcy tematu: nie napawaj sie szczesciem bo jestes 1-3 w tabeli na Dm'ie bo nie wiesz z kim grasz. Moze caly serwer silverow? Z tym "rozwaleniem" goscia z LEM'u to jakis taki zart tak?;d

Opublikowano

Dla mnie bez sensu temat. Nigdy, ale to przenigdy nie sugeruj się poziomem na casualach. Tam ludzie trollują, wykonują różne misje i im naprawdę lotto jakie będą mieć K/D na serwerze i czy będą zamykać tabelę. Mimo wszystko wyniki prezentujące się na ss nie są jakieś imponujące. Gdybym miał ocenić to maks MG1.

Ja Ci zrobię porządny test na LEM'a po którym będzie można ocenić Twój poziom. Jak go wykonasz poprawnie to możesz nawet ubiegać się o supreme'a. Co takiego trzeba zrobić? Mianowicie w serwerach społeczności szukasz serwera o nazwie HS ONLY. Wybierasz sobie oczywiście taki na którym jest typowe FFA,128tick i najważniejsze żeby było na nim minimum 15 osób. Rozsiadasz się wygodnie i strzelasz sobie przez 20 min z m4, a potem z ak47. Jak osiągniesz z m4 i ak KD +2.0 to spokojnie zasługujesz na prawilnego LEM'a i nikt w życiu Ci nie powie, że jesteś boostowany.

Opublikowano

Co do tworcy tematu: nie napawaj sie szczesciem bo jestes 1-3 w tabeli na Dm'ie bo nie wiesz z kim grasz. Moze caly serwer silverow? Z tym "rozwaleniem" goscia z LEM'u to jakis taki zart tak?;d

Nie. Grałem z nim na Inferno miał 20/0/5. A na Nuke przegrywał ze mną. Ten koleś grał 5 lat w 1.6.

Opublikowano

Dla mnie bez sensu temat. Nigdy, ale to przenigdy nie sugeruj się poziomem na casualach. Tam ludzie trollują, wykonują różne misje i im naprawdę lotto jakie będą mieć K/D na serwerze i czy będą zamykać tabelę. Mimo wszystko wyniki prezentujące się na ss nie są jakieś imponujące. Gdybym miał ocenić to maks MG1.

Ja Ci zrobię porządny test na LEM'a po którym będzie można ocenić Twój poziom. Jak go wykonasz poprawnie to możesz nawet ubiegać się o supreme'a. Co takiego trzeba zrobić? Mianowicie w serwerach społeczności szukasz serwera o nazwie HS ONLY. Wybierasz sobie oczywiście taki na którym jest typowe FFA,128tick i najważniejsze żeby było na nim minimum 15 osób. Rozsiadasz się wygodnie i strzelasz sobie przez 20 min z m4, a potem z ak47. Jak osiągniesz z m4 i ak KD +2.0 to spokojnie zasługujesz na prawilnego LEM'a i nikt w życiu Ci nie powie, że jesteś boostowany.

Ten test nie wypali, gdyż na serwerach FFA Only HS grają tylko AK. Emka bierze na dwa strzały w głowe. Zbalazłem tylko taki serwer 2,5 minuty 20 osób FFA dd2 HS. 30 rund po 2,5 minuty.

Szukam innych ale 30-60 minut OnlyHS dd2 [FFA] 

Opublikowano

Jak już zagrasz te 10 meczy i da Ci choćby silver, to jeśli grasz lepiej to spokojnie sobie wyjdziesz. Ja dostałem Silver VI, wygrałem 4 mecze z rzędu i 4 awanse. Zabijanie na casualach albo DMach nic nie znaczy, bo tam nikt nie gra na poważnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...