Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zajmę się stroną/forum serwera

Biumrk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

4206814354320401151429.png

Po co Ci administrator forum lub strony?

Dodatkowy administrator pozwala zaoszczędzić czas oraz nerwy.

Dlaczego chcę zostać administratorem za darmo?

Wystarczy jeden wyraz, aby to wytłumaczyć - nudy.

Czego oczekuję?

-Serwera +30 slotów

-Przynajmniej 10 stałych graczy online

-Ogarniętego Właściciela

-Brak większych ograniczeń(po co mam być administratorem skoro nawet zbanować nie mogę?)

Co oferuję?

-Znajomość języka polskiego

-Cierpliwość do graczy

-Czas dostosowany do potrzeb serwera

-Kontrolowanie graczy

-Wprowadzanie atmosfery(o dziwo jest to niezwykle ważne, jeśli gracze widzą, iż administrator udziela się i pomaga - mają inne podejście do serwera)

-Znajomość silników forów

-W przypadku forów duuuuże doświadczenie

KONTAKT: PRYWATNA WIADOMOŚĆ

Opublikowano

Mało informacji każdy może powiedzieć kim to on nie był :)

Nie opisałeś dosłownie nic nie dałeś kontaktu żadnego do siebie nie wiadomo kto ty co oferujesz no wręcz nic temat bardziej odstrasza niż zachęca do współpracy :)

yTMJ2TF.jpg

Opublikowano

Mało informacji każdy może powiedzieć kim to on nie był :)

Nie opisałeś dosłownie nic nie dałeś kontaktu żadnego do siebie nie wiadomo kto ty co oferujesz no wręcz nic temat bardziej odstrasza niż zachęca do współpracy :)

Chyba inaczej to widzę. ;)

Opublikowano

Cześć, może będę zainteresowany. Jak tam twoja znajomość języka polskiego? Ortografia, interpunkcja, odmiana itd.

Na wysokim poziomie. ;)

Opublikowano

Na wysokim poziomie...

Czy nie uważasz, że taka osoba powinna znać odmianę słowa 'forum'?

Podpowiedz... popełniłeś ten sam błąd 2 razy.

Opublikowano

Na wysokim poziomie...

Czy nie uważasz, że taka osoba powinna znać odmianę słowa 'forum'?

Podpowiedz... popełniłeś ten sam błąd 2 razy.

Dziękuję za wskazanie błędu. :)
Opublikowano

nie polecam ;]

niczego sie nie dowiedzialem..

Restauracje także oceniasz po informacjach jakie znalazłeś, czy po tym jak smakuje jedzenie? ;)

Opublikowano

tekst nie jest spójny i ani to o dupie ani o zupie

chcesz być administratorem strony a piszesz o banowaniu graczy ?

strona a serwer to co innego.

jeśli uważasz się, że możesz być administratorem strony to możesz zostać nim u mnie, na początek napisz sklep sms i połącz go z serwerem

Opublikowano

tekst nie jest spójny i ani to o dupie ani o zupie

chcesz być administratorem strony a piszesz o banowaniu graczy ?

strona a serwer to co innego.

jeśli uważasz się, że możesz być administratorem strony to możesz zostać nim u mnie, na początek napisz sklep sms i połącz go z serwerem

"Zajmę", a "Wykonam" to co innego.

Na forum serwera Minecraft raczej przychodzą gracze.

Opublikowano

to według ciebie jeśli administrator nie jest od wykonywania zadań związanych ze stroną to od czego jest ? 

albo inaczej, to kto jest od wykonywania zadań na stronie ? można wziąć do takich zadań jednorazowo freelancera, ale administrator jest po to żeby był na stałe i wykonywał wszystkie polecenia związane z www

najpierw zapoznaj się trochę z pojęciami potem się ogłaszaj jako specjalista w danej dziedzinie, bo do administratora to ci dużo brakuje

nawet nie napisałeś jakie znasz języki programowania, bo pewnie nie znasz żadnych (polski to nie język programowania)

napisałeś, że znasz silniki forum.. każdy może poznać i w 15 minut nauczyć się obsługi

liczysz na to, że ktoś ci da admina a ty będziesz się tylko bawił i nic konkretnego nie robił

Opublikowano

to według ciebie jeśli administrator nie jest od wykonywania zadań związanych ze stroną to od czego jest ? 

albo inaczej, to kto jest od wykonywania zadań na stronie ? można wziąć do takich zadań jednorazowo freelancera, ale administrator jest po to żeby był na stałe i wykonywał wszystkie polecenia związane z www

najpierw zapoznaj się trochę z pojęciami potem się ogłaszaj jako specjalista w danej dziedzinie, bo do administratora to ci dużo brakuje

nawet nie napisałeś jakie znasz języki programowania, bo pewnie nie znasz żadnych (polski to nie język programowania)

napisałeś, że znasz silniki forum.. każdy może poznać i w 15 minut nauczyć się obsługi

liczysz na to, że ktoś ci da admina a ty będziesz się tylko bawił i nic konkretnego nie robił

Tak, ponieważ byłem już administratorem na 2 większych forach, także niezbyt rozumiem.

Aktualnie tworzę już forum dla serwera, ale jestem dopiero na css.

Dyskusję uważam za zakończoną. Nie trudź się już i nie licz na dalsze odpowiedzi. ;)

Opublikowano

Każdy powie co to on nie jest byle mieć range i uprawniena...

Jeśli ktoś będzie chciał zacząć współpracę, napisze pewnie na PW i wtedy będę mógł przedstawić te fora.

Opublikowano

Temat przenoszę do kosza na prośbę autora poprzez raport. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...