Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AKADEMIK A METIN2

radek94b

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc tak sprawa taka.
Mieszzkam w akademiku i mam zablokowane pobieranie p2p czyli wszystkie torrenty i inne wiec gdy odpalam patchera metka od razu mi wywala blad ze otworzenie zewnetrznej konfiguracji byo niemozliwe.
Ma ktos jakis pomysl lub sposob na obejscie tego i granie ;P?
Bo nie wierze ze ludzie po akademikach nie graja w metka... :P

Opublikowano

Hihihi pewnie ze graja :) z zasady maja swoj internet - jest w tej chwili tyle fajnych opcji bez limitu ze napewno cos dla siebie wybierzesz :)

42342959474395707191_thumb.jpg

Opublikowano

Wystarczy telefon ( z siecią LTE ) z możliwością udostępnienia wi-fi, kupujesz neta za 15zł i masz bez limitu. < ja tak mam w t-mobile, niby 1gb, ale jak się skończy to nadal pobiera szybko >.

Opublikowano

Nikt mi nie pomógł za bardzo.
Bardziej by mi chodziło o obejście tego na aktualnym internecie akademickim bez żadnych dodatkowych kombinacji ;)

Opublikowano

Wystarczy telefon ( z siecią LTE ) z możliwością udostępnienia wi-fi, kupujesz neta za 15zł i masz bez limitu. < ja tak mam w t-mobile, niby 1gb, ale jak się skończy to nadal pobiera szybko >.

Ciekawi mnie z jaka prędkoscia,jak juz wykorzystasz 1gb.W play masz 3gb za 20zl

Nikt mi nie pomógł za bardzo.

Bardziej by mi chodziło o obejście tego na aktualnym internecie akademickim bez żadnych dodatkowych kombinacji ;)

Bez kombinacji.To bys musial sie dostac do domeny tej sieci,i tam zmienic zeby bylo bez ograniczen z pobieraniem.Innej opcji nie ma z tym netem

/niereg. sygna

Opublikowano

Ciekawi mnie z jaka prędkoscia,jak juz wykorzystasz 1gb.W play masz 3gb za 20zl

Bez kombinacji.To bys musial sie dostac do domeny tej sieci,i tam zmienic zeby bylo bez ograniczen z pobieraniem.Innej opcji nie ma z tym netem

2mb/s, zawsze coś.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...